![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| :4-Dontkno Кожен раз, коли я знову формат, мій комп'ютер діє трохи по-різному. Моє справжнє ітерації Task Manager завжди з'являтися сірий 'Кінець програми поле ", але незалежно від того, наскільки часто я натискаю, він приймає назавжди на програму до кінця. Тепер, деякий час тому мені здається, я натрапив на програмне забезпечення, яке зробив улюбленої ТМ бути більш швидким і ефективним, але я вже не пам'ятаю, що це була, якщо вона дійсно існує. Я дійсно & дійсно не хочуть переформатувати знову (я робив це Soooooo часто). Хто-небудь може пропонувати будь-яку допомогу? Muchas Gracias, заздалегідь. glfn1 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомогти, не можу отримати доступ до Диспетчер завдань | Raph78 | Операційні системи Windows | 5 | 23 липня 2009 02:45 |
| Процеси диспетчера завдань .. | IsoldeAislinn | Операційні системи Windows | 9 | 25 вересня 2008 19:26 |
| Перевірити мої Task Manager для мене PLZ:) | pete21 | General Software чат | 5 | 9 липня 2008 06:05 |
| AnVir Task Manager | evilfantasy | General Software чат | 0 | 28 березня 2008 14:40 |
| Не вдається відкрити диспетчер задач | ImSoLost | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 19 | 6 січня 2008 12:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |