![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Toshiba спътник с проблема. Когато прозорците на екрана, накрая се появи, лаптопа ми изглежда да обеси. Той няма да отида повече от това. Понякога се появяват и иконите, а понякога не, но когато има икони и се опитвам да щракнете два пъти върху нещо, системата просто увисва. Невъзможно е да се навсякъде. Аз сте опитвали System Restore и опита с помощта на конзолата за възстановяване, но нищо. Какво мога да направя сега? Аз съм вървят Vista. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп замръзва през defrag | hataw13 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 28 май 2009 г. 23:39 |
| Startup Прилагане Помощ - Вмъкване на. EXE файл, така че тя ще стартиране с Windows | Sasstraliss | Windows операционни системи | 1 | 4 май 2009 г. 09:52 |
| Преинсталирайте Windows Vista x64 на Toshiba A300 лаптоп? | LegendaryFire | Windows операционни системи | 3 | 13 април 2009 08:58 |
| Превъртете Бар замръзва при стартиране, е ли проблем?? | mic1838 | Windows операционни системи | 2 | 16-то Feb 2009 18:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |