פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Toshiba Laptop הקפאות הפעלה ב-Windows

Reply

שרשרת כלים
Old 5 יוני 2009, 20:23
קבוצת חברות חדשות

Default Toshiba Laptop הקפאות הפעלה ב-Windows

יש לי Toshiba Satellite עם הבעיה. כאשר Windows לבסוף אבא של המסך, את המחשב הנישא רק נראה להיתקע. זה לא הולך יותר מזה. לפעמים סמלים POP קם ולפעמים הם עושים אבל לא כאשר יש סמלים ואני מנסה פעמיים על משהו, המערכת פשוט נתקעת. לא ניתן לקבל בשום מקום. ניסיתי לשחזר את המערכת וניסה שימוש במסוף השחזור, אבל שום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו? אני מפעיל את Vista.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Laptop במהלך ההקפאה defrag hataw13 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 -28 במאי 2009 23:39
יישום הפעלה עזרה - הכנס. קובץ exe כך שהוא יהיה עם ההפעלה Windows Sasstraliss מערכות ההפעלה Windows 1 4th מאי 2009 09:52
התקן מחדש את Windows Vista x64 על Toshiba A300 Laptop? LegendaryFire מערכות ההפעלה Windows 3 13 אפריל 2009 08:58
גלול בר ההקפאה בעת הפעלת המחשב, זה בעיה?? mic1838 מערכות ההפעלה Windows 2 16th פברואר 2009 18:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.