![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Тосхиба сателит са проблем. Када се на екрану на крају Уиндоус попс горе, чини се лаптоп једноставно објесити. То неће ићи даље од тога. Понекад се и поп икона, а понекад не, али кад се појаве иконе и покушам кликните двапут нешто, систем једноставно смрзну. Не може добити било где. Иве 'суђен систем вратити и покушао помоћу конзоле за опоравак, али ништа. Шта могу да урадим сада? Ја сам трчање Видик. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп фреезес током преварити | хатау13 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 28 мај 2009 23:39 |
| Стартуп Апплицатион Помоћ - Убаците. Ексе датотеку тако да ће за покретање у оперативном систему Уиндоус | Сасстралисс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 4 мај 2009 09:52 |
| Поновна инсталација система Уиндоус Виста кс64 на Лаптоп Тосхиба А300? | ЛегендарыФире | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 13 април 2009 08:58 |
| Сцролл Бар Фреезес приликом покретања, да ли је проблем? | миц1838 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 16 фебруар 2009 18:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |