мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Тосхиба Лаптоп Фреезес на Уиндоус Стартуп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2009, 20:23
Нови члан групе

Default Тосхиба Лаптоп Фреезес на Уиндоус Стартуп

Имам Тосхиба сателит са проблем. Када се на екрану на крају Уиндоус попс горе, чини се лаптоп једноставно објесити. То неће ићи даље од тога. Понекад се и поп икона, а понекад не, али кад се појаве иконе и покушам кликните двапут нешто, систем једноставно смрзну. Не може добити било где. Иве 'суђен систем вратити и покушао помоћу конзоле за опоравак, али ништа. Шта могу да урадим сада? Ја сам трчање Видик.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп фреезес током преварити хатау13 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 28 мај 2009 23:39
Стартуп Апплицатион Помоћ - Убаците. Ексе датотеку тако да ће за покретање у оперативном систему Уиндоус Сасстралисс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 4 мај 2009 09:52
Поновна инсталација система Уиндоус Виста кс64 на Лаптоп Тосхиба А300? ЛегендарыФире Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 13 април 2009 08:58
Сцролл Бар Фреезес приликом покретања, да ли је проблем? миц1838 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 16 фебруар 2009 18:28
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц