az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Toshiba Laptop Dondurdu Windows Başlangıç

Reply

Konu Araçları
Old 5 Haziran 2009, 20:23
Yeni Üye Grubu

Default Toshiba Laptop Dondurdu Windows Başlangıç

Ben bir sorunu olan bir Toshiba Satellite var. Windows ekran sonunda açılan, Dizüstü bilgisayarın sadece takılmak görünüyor. Her daha ilave edin. Bazen simgeler ve açılır bazen onlar yapmak değil ama orada simgeler ve ben çift için tıklayın deneyin, sistem sadece kilitlenir. Yere Can't get. Ben sistem geri yükleme denedim ve kurtarma konsolu sadece kullanarak çalıştı. Ne şimdi ne yapabilirim? Ben Vista kullanıyorum.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dizüstü birleştirme sırasında donuyor hataw13 Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 2 28 Mayıs 2009 23:39
Başlangıç Uygulama Yardım - Ekle. Exe çok pencereler ile sadece başlangıç dosyası Sasstraliss Windows İşletim Sistemleri 1 4 May 2009 09:52
Yeniden Windows Vista X64 Toshiba A300 Dizüstü üzerinde? LegendaryFire Windows İşletim Sistemleri 3 13. Nisan 2009 08:58
Kaydırma çubuğu Dondurdu Başlangıç is at Bir Sorun? mic1838 Windows İşletim Sistemleri 2 16. Şubat 2009 18:28
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından