![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є супутникова Toshiba з питанням. Коли вікна екрану, нарешті, спливаюче, ноутбук просто не відповідає на запити. Він не буде йти ще далі. Іноді ікона поп-і, а іноді вони не але коли є ікона, і я намагаюся зробити подвійний щиглик-то, система просто зависає. Не можна отримати в будь-якому місці. Я намагався системою і намагався відновити за допомогою консолі відновлення, але нічого. Що мені тепер робити? Я біжу Vista. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук зависає під час дефрагментації | hataw13 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 28 травня 2009 23:39 |
| Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows | Sasstraliss | Операційні системи Windows | 1 | 4 травня 2009 09:52 |
| Інсталюйте Windows Vista x64 від Toshiba A300 ноутбук? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 3 | 13 квітня 2009 08:58 |
| Смуга прокрутки під час завантаження, це є проблемою? | mic1838 | Операційні системи Windows | 2 | 16 лютого 2009 18:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |