![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým Mám problém s mojou dcéry laptop, a Toshiba satalite s priehľad. ![]() Pri zapnutí sa začne bootovat a já mám zelené ikony na obrazovke, potom ide len čierna obrazovka. Ive pokúsil zabezpečte boot a posledná známa konfigurácia boot a stále nič. Pomoci by bolo skvelé. Děkuji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte Vista nainštalovať CD? Alebo ste stroj prišiel s využitím disk / oddiel?
| |||
| |||
| ne, prišli s pre-naložený a žiadne použitie diskov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Často je potreba vytvoriť vlastné zotavenie disk, keď je stroj novej ste vyzvaný na to.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aktualizácia systému Windows Vista Zastaví z Zavedenie | mrdaveyk | Operačné systémy Windows | 1 | 8.října 2009 02:27 |
| Vista Zavedenie Problémy | Katana | Operačné systémy Windows | 3 | 7. augusta 2009 17:31 |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Duálny zavádzanie Vista & OS X? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 4 | 21. September 2008 13:03 |
| Duálny Zavedenie průhled s XP? | sgrr | Operačné systémy Windows | 3 | 19. decembra 2007 04:16 |
| Thread Tools | |
| |