по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Три-Обувка XP, Vista, Win7 Имате нужда от съвети ..

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 април 2009, 10:29
Номер на групата

Default Три-Обувка XP, Vista, Win7 Имате нужда от съвети ..

Добре, Win7 ще дойде след няколко месеца, за сега аз просто искам да имам XP и Vista, на отделните дялове на 250GB HDD

Искам 60 GB за XP, а останалите за Vista.

Когато се получи Windows 7, ще бъде на отделен HDD.

Има ли тази работа? Начално зареждане от 2 дялове на един диск и от друг диск?

И какъв ред трябва да инсталирам XP и Vista в, имайки XP на малките? Или пък не правят коефициенти на всички?

XP ще бъде 32-битова и 64-битова Vista.

Аз също имат 1TB HDD, че аз искам да се използват само за съхранение на данни, но нейното неразпределеното и аз не знам как да го промените на свободно място?

Благодаря, съжалявам, че сте Noob върху това, но аз никога не вграден компютър и преди, и никога не са имали свежи нови дискове ..

Благодаря, Оли.
Old 18 април 2009 г., 12:44
Номер на групата

Добре, четох социален на лепкава и Vista вече е инсталирането на 172.9gb първичния дял, оставяйки 60 за XP, но как да го направи след това, че основната също? Така че може да инсталирате XP ..

Освен това аз все още трябва да знаем как да направя моите данни шофиране свободно пространство, вместо на неразпределени?
Old 18 април 2009 г., 13:18
Номер на групата

АЗ имам никакъв представа защо бихте искате да обувка Vista обмисля 7 просто е по-добра версия на Vista.

Просто двойствен-обувка 7 и XP.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 19 април 2009 г., 02:13
Номер на групата

Защо няма значение, че всички много, имам няколко причини и аз съм питам, ако някоя може да даде съвет как най-добре да го направя, вместо да ми кажеш да не се.
Old 19 април 2009, 05:07
Номер на групата

В този случай ще имате инсталиран XP първи, а след това Vista, така че ще вдигнеш на XP и направете Vista bootloader, после 7. Що е то се случва да бъде трън в задника, докато не получи 7, за да определи bootloader.

Също така вие никога не трябва да си направя разделителни след инсталиране, но ще трябва 4 прегради, не се тревожи за "първично" или каквото и все пак. Просто отдели достатъчно за всеки OS после разпределя останалото като отделен дял.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 19 април 2009 г., 12:21
Номер на групата

За съжаление, аз вече инсталирана Vista ..

Така че трябва да инсталирате VistaBootPro, и след това XP?

Или просто да рестартирате и да инсталирате XP без VBP? Защото чух, че не е необходимо, така че аз наистина не разбирам защо бихте го използвате?
Old 19 април 2009 г., 16:27
Номер на групата

Какво ще се случи, когато сте инсталирали XP, тя вероятно няма да се вдигнеш на Vista се инсталира, защото те използват напълно различни bootloaders. В Vista bootloader е "назад-съвместим" докато XP е не. Така че, когато сте инсталирали XP, няма да можете да стартирате под Vista. Но ако инсталирате последната 7, 7-bootloader (което е същото като Vista's) ще намерите и двете OSS както и себе си (явно) и ще се оправи.

Така че просто не се очаква да бъде в състояние да обувка под Vista, преди да инсталирате 7. Да не се мъчите с Vistabootpro, освен ако това е голяма работа.
Old 20 Април 2009, 08:21
Номер на групата

Добре, благодаря, инсталирате Vista не работи при всички случаи, една и съща грешка, както и преди разширяването на файлове не в миналото, за да 0% след това се появи грешка, казвайки: липсващи или корумпирани файлове.

Така че аз инсталиран XP на този дял, където искам Vista, както и другият, с надеждата, че могат да работят модернизация - не е.

Аз съм вече мисленето ми DVD диск може да е проблем, както това е доста стар (IDE!), Така не може да подкрепи инсталирате (съм чул за това е проблем за някои хора ..

Но аз съм с надеждата да купи HD DVD диск в скоро време, което очевидно ще бъде по-стара, и аз мисля, че аз погледнах имаше "Сертифициран Vista" или нещо подобно етикета, така че трябва да работи.

Едно друго нещо, мога ли да промените името на ОС за зареждане на екрана? Или ми трябва VBP, или еквивалентна програма, за да се даде възможност да направя това?

Благодаря, Оли.
Old 20 Април 2009, 14:07
Номер на групата

Можете да промените името просто редактиране Boot.ini ръчно, ако искате.
Old 20 Април 2009, 14:16
Номер на групата

Добре, ще направя. Но аз трябва да чакам за нов диск unfortuantly сега все пак ..

Защото аз имам x86 и x64 версии на XP е инсталирана, но нито за системата обем (защото Vista ще отиде там, когато евентуално може да го инсталирате)

Така че изглежда, сега не ми дава възможност за зареждане на x86, а просто ботуши направо в XP x64 ПРО ..

Малко досаден, но предполагам, когато инсталирате Vista зареждане на ОС следва да вземем двете версии?

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не Win7 ъпгрейд за XP? evilfantasy Windows операционни системи 6 2-ро Feb 2009 14:47
XP + Vista. Speed си обувка! Razer Windows операционни системи 5 28 Дек 2008 02:48
Как към обувка Линукс за Vista? pest79456 Linux & Алтернативни OS 8 1-во Jul 2008 10:55
Speed Up Обувка На Vista! KanoakaVirus Windows операционни системи 8 31 май 2008 г. 17:57
Vista не успее да обувка (отново) Spencer2004 Windows операционни системи 9 5-и парламентарен Дек 2007 01:02
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc