menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Tri-Zavádecí XP, Vista, Win7 potřebují radu ..

Reply

Thread Nástroje
Old 18. dubna 2009, 10:29
Dárce Skupina

Default Tri-Zavádecí XP, Vista, Win7 potřebují radu ..

Ok, Win7 přijde za pár měsíců, teď chci mít XP a Vista, na samostatné oddíly na HDD 250gigabajt

Chci 60 GB pro XP, a zbytek pro Vista.

Když jsem si Windows 7, bude na samostatném HDD.

Má to funguje? Zavedení z 2 oddíly na jednom disku a z jiného disku?

A jaký příkaz mám nainstalovat XP a Vista se, s ohledem na menší XP? Nebo to, aby žádná šance na všech?

XP bude 32-bit a Vista 64-bit.

Já mít také 1TB HDD, který chci použít pouze pro ukládání dat, ale jeho nepřidělených a nevím, jak to změnit, aby volné místo?

Díky, líto, že se jedná o Noob na to, ale já jsem nikdy postaven před počítačem, a nikdy neměli čerstvé nové disky ..

Díky, Ollie.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 18. dubna 2009, 12:44
Dárce Skupina

Ok, to jsem četl sociální lepivými a Vista je nyní instalovat na +172.9gigabajt primární oddíl, takže 60 pro systém Windows XP, ale jak jsem pak, že primární i? Tak, že XP lze nainstalovat ..

Také jsem ještě potřeba vědět, jak se dělá moje data disku volné místo, místo nepřidělených?
Old 18. dubna 2009, 13:18
Dárce Skupina

Nemám tušení, proč byste měli chtít boot Vista zvažuje 7 je prostě lepší verzi Vista.

Jen dvojí-boot 7 a XP.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 19. dubna 2009, 02:13
Dárce Skupina

Proč ne všechny věci, které moc, mám několik důvodů, a já jsem požádala, zda některé mohou poskytovat rady, jak nejlépe to udělat, než mi řekni, není to.
Old 19. dubna 2009, 05:07
Dárce Skupina

V tom případě bych mít nainstalovaný XP jako první, pak Vista tak by to zvednout XP a Vista do zavaděč, pak 7. Jak je to bude jako osina v zadku, až se dostanete 7 opravit zavaděč.

Také by vás nikdy dělat dělení po instalaci, ale budete potřebovat 4 oddíly, se nemusíte starat o 'Primární' nebo co kdyby. Jen alokovat dost pro každého OS pak rozdělí zbytek jako samostatný oddíl.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 19. dubna 2009, 12:21
Dárce Skupina

Omlouvám se, ale již nainstalována Vista ..

Takže bych měl nainstalovat VistaBootPro a potom XP?

Nebo jen restart a nainstalovat XP bez VBP? Protože jsem slyšel, že nebylo nutné, tak jsem to nechápe, proč byste jej používat?
Old 19. dubna 2009, 16:27
Dárce Skupina

Co se vám stalo při instalaci XP, je pravděpodobně nebude zvednout Vista nainstalovat, protože využívají zcela odlišných bootloaders. Vista Zavaděč je 'dozadu-kompatibilní' zatímco XP jedno není. Takže při instalaci XP, nebudete moci zavést do Vista. Ale pokud si nainstalovat poslední 7, 7 zavadece (což je stejné jako Vista to) najdete jak OSS stejně jako samotné (samozřejmě) a budete v pohodě.

Takže prostě nemají očekávat, že bude moci spustit Vista před instalací 7. Don't obtěžovat s Vistabootpro pokud je to velká věc.
Old 20. duben 2009, 08:21
Dárce Skupina

Ok, díky, Vista nainstalovat nefungoval stejně, stejnou chybu jako před rozšiřováním soubory nemá minulosti 0% potom chyba objeví až vyslovením chybějící či poškozené soubory.

Tak jsem nainstalovány XP na oddíl, kde chci Vista stejně jako na druhé straně, v naději, že modernizace může pracovat - to se nestalo.

Já jsem teď přemýšlel mé DVD může být otázka, jak je to docela starý (IDE!), Takže nemusí podporovat instalaci (Slyšel jsem o tom, že je problém pro některé lidi ..

Ale já jsem doufal, že ke koupi HD DVD brzy, což bude zřejmě novější, a myslím, že ten, já si měl "Vista certifikovaný" nebo něco podobného návěsce, takže by měla fungovat.

Jedna věc, mohu změnit název OS na boot obrazovce? Nebo potřebuji VBP nebo ekvivalentní program k tomu, aby mi to udělat?

Díky, Ollie.
Old 20. duben 2009, 14:07
Dárce Skupina

Můžete změnit název právě editace boot.ini rucne, pokud budete chtít.
Old 20. duben 2009, 14:16
Dárce Skupina

Ok, bude dělat. Ale já musím čekat na nový disk unfortuantly nyní stejně ..

Protože já mám x86 a x64 verze XP nainstalované, ale ani na objem systému (protože Vista bude tam, když jsem se nakonec můžete nainstalovat)

Takže se zdá, že nyní nedá mi možnost zavést x86, a právě boty rovnou do XP PRO x64 ..

Trochu otravné, ale myslím, když jsem nainstalovat Vista zavadece měla zvednout obě verze?

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ne Win7 upgrade pro XP? evilfantasy Operační systémy Windows 6 2. února 2009 14:47
XP + Vista. Urychlit vaše zavádecí! Razer Operační systémy Windows 5 28. prosince 2008 02:48
Jak na Linux boot Vista? pest79456 Linux & Alternativní OS 8 1. července 2008 10:55
Urychlíte start systému Vista On! KanoakaVirus Operační systémy Windows 8 31. května 2008 17:57
Vista neplní boot (opět) Spencer2004 Operační systémy Windows 9 5. prosince 2007 01:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.