μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Tri-Boot XP, Vista, Win7 χρειάζονται συμβουλές ..

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 του Απρίλη 2009, 10:29
Ομάδα Δωρητών

Default Tri-Boot XP, Vista, Win7 χρειάζονται συμβουλές ..

Ok, Win7 θα έρθει σε λίγους μήνες, για την ώρα θέλω μόνο να έχουν XP και Vista, σε ξεχωριστά διαμερίσματα σε 250GB HDD

Θέλω 60 GB για XP και Vista για τα υπόλοιπα.

Όταν έχω τα Windows 7, θα είναι σε ξεχωριστή HDD.

Μήπως αυτό το έργο; Ξεκινώντας από 2 κατατμήσεις σε ένα δίσκο και από ένα διαφορετικό δίσκο;

Και ποια σειρά θα πρέπει να εγκαταστήσετε XP και Vista κατά, λαμβάνοντας υπόψη τις μικρότερες XP; Ή μήπως δεν κάνουν αποδόσεις σε όλα;

XP θα είναι 32-bit και 64-bit Vista.

Έχω επίσης μια 1TB HDD, ότι θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο για την αποθήκευση δεδομένων, αλλά η αδιάθετους και δεν ξέρω πώς να το αλλάξετε σε ελεύθερο χώρο;

Ευχαριστώ, συγνώμη για μια noob σε αυτό, αλλά ποτέ δεν έχω χτίστηκε πριν από έναν υπολογιστή, και δεν είχαν ποτέ φρέσκο νέα drives ..

Ευχαριστώ, Ollie.
Old 18 του Απρίλη 2009, 12:44
Ομάδα Δωρητών

Ok, διάβασα την Κοινωνική κολλώδης, και Vista είναι πλέον σχετικά με την εγκατάσταση 172.9gb πρωτεύον διαμέρισμα, αφήνοντας 60 για XP, αλλά τότε πώς μπορώ να κάνει, επίσης, ότι τα πρωτογενή; Μέχρι που μπορεί να εγκαταστήσει XP ..

Επίσης θα πρέπει ακόμη να γνωρίζουν πώς να κάνουν τα δεδομένα μου δίσκο ελεύθερο χώρο αντί να αδιάθετους;
Old 18 του Απρίλη 2009, 13:18
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο ζητάτε θέλουν να εξετάζει εκκίνησης Vista 7 είναι απλά μια καλύτερη έκδοση των Vista.

Απλά διπλής εκκίνησης 7 και XP.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 19 του Απρίλη 2009, 02:13
Ομάδα Δωρητών

Γιατί δεν έχει σημασία σε όλα αυτά πολύ, έχω πολλούς λόγους και είμαι ερωτά εάν υπάρχει μπορεί να δώσει συμβουλές για το πώς μπορούμε καλύτερα να το κάνουμε, αντί να μου πει να μη.
Old 19 του Απρίλη 2009, 05:07
Ομάδα Δωρητών

Στην περίπτωση αυτή θα έχουν εγκατασταθεί XP πρώτο, τότε Vista ώστε να παίρνουμε τα XP και Vista bootloader το κάνουμε, τότε 7. Όπως πρόκειται να είναι μπελάς μέχρι να φτάσετε τις 7 έως τις καθορίζει το bootloader.

Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να κάνει ποτέ διαμέριση αφού εγκαταστήσετε αλλά θα χρειαστεί 4 χωρίσματα, μην ανησυχείς γι 'πρωτογενής "ή οτιδήποτε άλλο, όμως. Απλά διαθέσει αρκετά για κάθε OS τότε διαθέσει το υπόλοιπο ως ξεχωριστό διαμέρισμα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 19 του Απρίλη 2009, 12:21
Ομάδα Δωρητών

Συγνώμη, αλλά έχω ήδη εγκαταστήσει Vista ..

Έτσι θα πρέπει να εγκαταστήσω VistaBootPro και, στη συνέχεια, XP;

Ή απλώς επανεκκίνηση και εγκατάσταση XP χωρίς το VBP; Γιατί άκουσα ότι δεν ήταν απαραίτητο, έτσι δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε το χρησιμοποιούν;
Old 19 του Απρίλη 2009, 16:27
Ομάδα Δωρητών

Τι θα συμβεί είναι όταν εγκαθιστάτε XP, μάλλον δεν θα δεχθούν την εγκατάσταση Vista, γιατί χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετική φορτωτές εκκίνησης. Τα Vista bootloader είναι «πίσω-συμβατή", ενώ η μία δεν είναι XP. Έτσι, κατά την εγκατάσταση των XP, δεν θα μπορείτε να κάνετε εκκίνηση σε Vista. Ωστόσο, εάν εγκαταστήσετε 7 τελευταία, τα 7 bootloader (που είναι το ίδιο με το Vista) θα βρείτε δύο Oss, καθώς και η ίδια (προφανώς) και θα σας προστίμου.

Έτσι απλά δεν αναμένουν να είναι σε θέση να εκκινήσετε σε Vista πριν από την εγκατάσταση του 7. Μην ενοχλείστε με Vistabootpro Αν δεν το ότι ένα μεγάλο deal.
Old 20 Απρ 2009, 08:21
Ομάδα Δωρητών

Ok, ευχαριστώ, Vista εγκατάσταση δεν λειτούργησε έτσι κι αλλιώς, το ίδιο λάθος όπως και πριν από την επέκταση των αρχείων δεν ξεπεράσουμε 0%, τότε το σφάλμα Αναδύεται μέχρι λέγοντας αρχεία λείπει ή είναι κατεστραμμένο.

Γι 'αυτό εγκατασταθεί XP για το διαμέρισμα όπου θέλω Vista καθώς και το άλλο, με την ελπίδα ότι η αναβάθμιση μπορεί να λειτουργήσει - ότι δεν.

Είμαι τώρα σκέψης μου DVD-ROM μπορεί να είναι το θέμα που είναι πολύ παλιά (IDE!!), Ώστε δεν μπορεί να υποστηρίξει την εγκατάσταση (έχω ακούσει για αυτό είναι ένα θέμα για ορισμένους ανθρώπους ..

Αλλά έχω την ελπίδα να αγοράσει ένα HD DVD drive σύντομα, η οποία θα είναι προφανώς πιο πρόσφατη, και νομίζω ότι η μία Κοίταξα είχε "Vista Certified" ή κάτι παρόμοιο σήμα, γι 'αυτό θα πρέπει να εργαστεί.

Και κάτι άλλο, μπορώ να αλλάξω το όνομα του OS στην οθόνη εκκίνησης; Ή χρειάζομαι VBP, ή αντίστοιχο πρόγραμμα για να μου επιτρέψει να το κάνουμε αυτό;

Ευχαριστώ, Ollie.
Old 20 Απρ 2009, 14:07
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα μόνο μοντάζ boot.ini χειροκίνητα, αν θέλετε.
Old 20 Απρ 2009, 14:16
Ομάδα Δωρητών

Ok, θα το κάνει. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για νέα μονάδα δίσκου unfortuantly τώρα έτσι κι αλλιώς ..

Επειδή έχω x86 και x64 εκδόσεις των XP είναι εγκατεστημένα, αλλά δεν αφορά το σύστημα όγκου (λόγω Vista θα πάει εκεί όταν μπορώ τελικά να το εγκαταστήσετε)

Έτσι, φαίνεται ότι τώρα δεν μου δίνει μια επιλογή για την εκκίνηση του x86, και μόνο σε ευθεία μπότες XP PRO x64 ..

Κάπως ενοχλητική, αλλά μάλλον όταν το εγκαταστήσετε Vista φορτωτής εκκίνησης θα πρέπει να παραλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις;

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν Win7 αναβάθμισης για Windows XP; evilfantasy Λειτουργικά συστήματα Windows 6 2η Φεβ 2009 14:47
XP + Vista. Να επιταχύνει την εκκίνηση! Razer Λειτουργικά συστήματα Windows 5 28 Δεκ. 2008 02:48
Πώς να εκκινήσετε το Linux σε Vista; pest79456 Linux & Εναλλακτικές OS 8 1η Ιουλ 2008 10:55
Την επιτάχυνση Boot Vista! KanoakaVirus Λειτουργικά συστήματα Windows 8 31 Μαΐου 2008 17:57
Vista αποτυγχάνει να εκκίνησης (και πάλι) Spencer2004 Λειτουργικά συστήματα Windows 9 5 Δεκ. 2007 01:02
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.