![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, Win7 doći će za nekoliko mjeseci, za sada samo želim da ima XP i Vidik, na odvojenim particijama na HDD 250GB Želim XP za 60 GB, a ostatak za Vidik. Kad sam se Windows 7, ona će biti na zasebnoj HDD. Se ovaj funkcionirati? Booting od 2 particije na jednom disku i iz različitih voziti? A što bih trebao instalirati poretka XP i Vista, imajući u vidu XP je manji? Ili to ne svađa na svim? XP će biti 32-bitni i 64-bitna Vista. JA isto tako imati 1TB HDD, da li želite koristiti samo za spremanje podataka, ali njeno nedodijeljeni i ne znam kako ga promijeniti na slobodan prostor? Hvala, žao da je noob na ovom, ali nikad nisam građena PC prije, i nikada nisu imali svježeg nove pogone .. Hvala, Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, I read Društvene's ljepljive, a Vista je sada instaliraju na 172.9gb primarne particije, ostavljajući 60 za XP, ali kako se onda čini da je primarni? Tako da se može instalirati XP .. Također sam i dalje moramo znati kako to izraditi moj disk podatke slobodan prostor umjesto nedodijeljeni?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam nijedan ideja zašto bih želite boot Vista obzirom 7 je samo bolja verzija Vista. Dovoljno je dual-boot 7 i XP.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zašto ne smeta sve što je mnogo, ja imam nekoliko razloga, a ja sam molba ako bilo koji može dati savjete o tome kako najbolje to učiniti, nego recite mi da ne.
|
| |||
| |||
| U tom slučaju bih imati instaliran XP prvi, zatim Vista, tako da bi se podići na XP i Vidik bootloader učiniti, onda 7. Kao što je to će biti muka in magarac dok ne dobijete 7 do popraviti bootloader. Također biste trebali nikada ikada particioniranje učiniti nakon instaliranja, ali trebat će vam 4 particije, ne brinite o "osnovnoj" ili bilo što ipak. Samo dodijeliti dovoljno za svaki OS onda dodijeliti ostala kao zasebna particija.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
Žao mi je, već instalirani Vista ..Tako bih trebao instalirati VistaBootPro, a zatim XP? Ili pravedan ponovno podizanje sustava i instalaciju XP bez VBP? Zato što sam čuo, nije bilo potrebno, tako da ne razumijem zašto ste stvarno bih ga koristiti?
|
| |||
| |||
| Što će se dogoditi kada instalirate XP, vjerojatno neće podići Vidik instalirati, jer su potpuno različite bootloaders koristiti. Vidik bootloader je 'unatrag kompatibilan', dok je jedan XP ne. Pa kad ste instalirali XP, nećete biti u mogućnosti to čizma u Vidik. Ali ako instalirate posljednjih 7, 7 bootloader (koji je isti kao Vista's) naći oba OSS kao i sama po sebi (očito), a vi ćete biti u redu. Tako je jednostavno ne može očekivati da će biti u mogućnosti to čizma u Vidik prije instaliranja 7. Nemojte gnjaviti s Vistabootpro, osim što je velika stvar.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ok hvala, instalirati Vidik nije 'funkcionirati bilo kako, isti error kao i prije širenja datoteke ne dobijete prošlosti 0% onda greška pops gore kazivanje nedostaje ili pokvarene datoteke. Tako sam XP instaliran na particiji gdje želim Vista, kao i drugi, u nadi da nadograđujete svibanj rad - nije. Ja sam sada razmišljam moja DVD pogon svibanj biti problem jer je prilično stara (IDE!) Svibanj pa ne podržavaju instalaciju (sam čuo o ovom pitanju se za neke ljude .. Ali Im 'nadajući da kupite HD DVD pogon uskoro, što će očito biti novije, i mislim da sam jedan Pogledamo imao "Vista Certified" ili nešto slično oznaku, tako da bi trebalo raditi. Jedna druga stvar, mogu promijeniti ime OS na boot screen? Ili trebam VBP, ili ekvivalentan program kako bi omogućili mi to učiniti? Hvala, Ollie.
|
| |||
| |||
| Možete promijeniti samo ime uređivanje boot.ini ručno ako želite.
|
| |||
| |||
| Ok, će učiniti. Ali ja moram čekati novi pogon unfortuantly sada anyway .. Budući da sam dobio x86 i x64 verzije XP instaliran, ali ni na sustav volumen (jer Vista će ići tamo kad sam se konačno ga instalirati) Tako se čini da se sada ne daje mi opciju za boot x86, i samo ravno u čizmama XP Pro x64 .. Kinda smeta, ali mislim kad sam instalirati Vista boot loader trebali podići obje verzije?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne Win7 upgrade za XP? | evilfantasy | Windows Operating Systems | 6 | 2. veljača 2009 14:47 |
| XP + Vista. Ubrzati vaš boot! | Razer | Windows Operating Systems | 5 | 28. prosinac 2008 02:48 |
| Kako boot Linux na Vista? | pest79456 | Linux OS i alternativna | 8 | 1. srpnja 2008 10:55 |
| Ubrzati boot na Vidik! | KanoakaVirus | Windows Operating Systems | 8 | 31. svibanj 2008 17:57 |
| Vidik propust to čizma (opet) | Spencer2004 | Windows Operating Systems | 9 | 5. prosinac 2007 01:02 |
| Thread Tools | |
| |