kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Tri-Boot XP, Vista, Win7 Need Advice ..

Reply

Téma eszközök
Old Április 18 2009, 10:29
Donor Group

Ok, Win7 majd pár hónap, mert most csak azt akarják, XP és Vista, külön partícióra egy 250GB HDD

Azt akarom, 60 GB XP, a többi a Vista.

Amikor Windows 7, akkor lesz egy külön HDD.

Működik ez? Indítás 2 partíciót egy meghajtót, és egy másik meghajtóra?

És milyen sorrendben kell telepíteni az XP és Vista, XP, szem előtt tartva a kisebb? Vagy ez most már egyáltalán nincs esélye?

XP lesz 32-bites, és Vista 64-bit.

Én is 1TB HDD, hogy én akarom használni csak az adatok tárolására, de a fel nem osztott és nem tudom, hogy hogyan változik meg a szabad hely?

Köszönöm, sajnálom, hogy a noob e, de én még sosem épített számítógép előtt, és soha nem volt friss új hajtások ..

Köszönöm, Ollie.
Old Április 18 2009, 12:44
Donor Group

Ok, elolvastam a Szociális ragadós, és most már Vista telepítése a 172.9gb elsődleges partíció, így 60 XP, de hogyan tudom majd tenni, hogy az elsődleges is? Annak érdekében, hogy XP install ..

Én még azt is tudnod kell, hogyan lehet az én szabad hely adatok meghajtó helyett felosztatlan?
Old Április 18 2009, 13:18
Donor Group

Fogalmam sincs, miért lenne szeretnénk boot Vista véve 7 csak egy jobb változata Vista.

Csak kettő 7 és XP.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 19 2009, 02:13
Donor Group

Miért nem számít, hogy sok, már több okból is és most azt kérdezi, ha bármilyen tanácsot tud adni arra vonatkozóan, hogyan lehet a legjobban csinálni, és nem mondja meg, hogy nem.
Old Április 19 2009, 05:07
Donor Group

Ebben az esetben kellett volna telepíteni XP először, aztán Vista így azt vedd fel az XP, de a Vista bootloader, majd 7. Mivel ez lesz egy fáj a seggét, amíg nem kap 7-től meg a bootloader.

Emellett soha ne soha nem particionálás után telepíteni, de akkor meg kell 4 partíciókhoz, ne aggódj "elsődleges" vagy bármi is. Csak lehet elegendő az egyes operációs ezután a többi, mint egy külön partíciót.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Április 19 2009, 12:21
Donor Group

Sajnálom, de már telepített Vista ..

Így kell telepíteni VistaBootPro, majd az XP?

Vagy csak reboot és telepíteni XP nélkül VBP? Mert azt hallottam, hogy nem szükséges, így nem igazán értem, miért volna használni?
Old Április 19 2009, 16:27
Donor Group

Mi fog történni, ha telepíteni XP, akkor valószínűleg nem veszi fel a Vista telepítéséhez, mert ezek használata teljesen eltérő rendszerbetöltő. A Vista bootloader a "visszafelé-kompatibilis", míg az XP egyik sem. Szóval, ha telepíteni XP, akkor nem indítható a Vista. De ha telepíteni az utolsó 7, a 7 bootloader (ami megegyezik a Vista-k) számára egyaránt OSS valamint magát (természetesen), és akkor lesz.

Szóval, csak ne várják, hogy képes legyen a boot Vista telepítése előtt 7. Ne fáradj a Vistabootpro, kivéve, ha ez egy nagy ügy.
Old Április 20 2009, 08:21
Donor Group

Ok kösz, Vista telepítéséhez nem dolgozik egyébként, ugyanazt a hibát, mint korábban bővülő kép nem lesz múlt 0% hiba akkor jön elõ azt a hiányzó vagy sérült fájlok.

Szóval XP telepítése a partíció, ha akarom Vista, valamint a másik, abban a reményben, hogy a korszerűsítés is dolgozhatnak - nem.

Én most gondoltam én a DVD-meghajtó is a probléma, mert elég régi (IDE!), Hogy nem támogatja az install (Hallottam erről, hogy egy kérdés bizonyos emberek ..

De remélem, hogy vegyél egy HD DVD meghajtó hamarosan, ami természetesen újabb és azt hiszem, hogy az egyik néztem volna a "Vista tanúsított", vagy valami hasonló címkét, így kell működnie.

Egy másik dolog, tudom megváltoztatni a nevét, az operációs rendszer a boot képernyő? Vagy tudok VBP, vagy azzal egyenértékű program, amely lehetővé teszi, hogy ezt nekem?

Köszönöm, Ollie.
Old Április 20 2009, 14:07
Donor Group

Beállítható, hogy a név csak a szerkesztési Boot.ini kézzel, ha akarsz.
Old Április 20 2009, 14:16
Donor Group

Ok, majd csinálni. De meg kell várni az új meghajtóra unfortuantly most egyébként ..

Mert van x86 és x64 változatát XP, de nem az a rendszer térfogata (mert Vista oda, amikor végül telepíteni)

Tehát úgy tűnik, hogy most nem adja meg a lehetőséget, hogy a boot x86, és csak a csizma egyenesen XP Pro x64 ..

Kicsit idegesítő, de azt hiszem, mikor telepíteni a Vista boot loader kellene vegye fel a változatokat?
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem Win7 frissítést az XP? evilfantasy A Windows operációs rendszerek 6 2. február 2009 14:47
Hogyan indítható Linux Vista? pest79456 Linux és OS Alternatív 8 1. július 2008 10:55
Felgyorsíthatjuk boot Vista! KanoakaVirus A Windows operációs rendszerek 8 31. május 2008 17:57
Vista boot probléma NorthernLights A Windows operációs rendszerek 1 6. december 2007 01:09
Vista nem indítható (ismét) Spencer2004 A Windows operációs rendszerek 9 5. december 2007 01:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.