![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, Win7 יגיע בעוד מספר חודשים, בינתיים אני רק רוצה שיהיה XP ו Vista, על מחיצות נפרדות על 250GB HDD אני רוצה 60 GB עבור XP, והשאר עבור Vista. כאשר אני מקבל את Windows 7, הוא יהיה על HDD נפרד. האם זה עובד? באתחול מ 2 מחיצות על כונן אחד ו מ כונן אחר? ומה אני צריך להזמין מתקין XP וכן ב-Vista, להתכון חתיכות קטנות של XP? או האם זה לא לעשות ריב בכלל? תהיה XP 32-bit, and Vista 64 סיביות. יש לי גם HDD של 1TB, כי אני רוצה להשתמש רק לאחסון נתונים, אבל unallocated ואני לא יודע איך לשנות אותו כדי לפנות מקום? תודה, מצטער על היותך noob על זה, אבל אני כבר לא בנוי למחשב לפני, ומעולם לא היה טרי חדש הכוננים .. תודה, אולי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני מתנגד לקריאה של החברה, ועל התקנת Vista הוא עכשיו על המחיצה הראשית 172.9gb ומשאירים 60 עבור XP, אבל איך עושים את זה אז אני גם הראשי? כי אז יכול להתקין XP .. כמו כן אני עדיין צריך לדעת איך להפוך את השטח הפנוי בכונן נתונים במקום unallocated?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לי מושג למה היית רוצה האתחול Vista שוקלת 7 הוא רק גרסה משופרת של Vista. רק dual-boot 7 ו XP.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| למה לא משנה כל כך הרבה, יש לי כמה סיבות ואני שואל אם בכלל יכול לתת עצות לגבי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת, במקום להגיד לי לא.
|
| |||
| |||
| במקרה כזה הייתי הראשון מותקן XP, אז Vista כדי שזה יהיה להרים את XP ולעשות את Vista bootloader, אז 7. כמו שזה הולך להיות קוץ בתחת, עד לקבלת 7 כדי לתקן את bootloader. אף פעם לא כדאי לעשות מחיצות לאחר התקנת אבל תצטרך 4 מחיצות, אל תדאג 'הראשית' או מה שזה לא יהיה אף. כל שעליך לעשות הוא להקצות מספיק עבור כל מערכת ההפעלה, ולאחר מכן להקצות את השאר בתור מחיצה נפרדת.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
מצטער, אני כבר מותקנת Vista ..אז אני צריך להתקין VistaBootPro, ואז XP? או פשוט לאתחל ולהתקין XP ללא VBP? כי שמעתי שזה לא הכרחי, אז אני לא ממש מבין למה אתה מעוניין להשתמש בו?
|
| |||
| |||
| מה יקרה הוא יהיה בעת התקנת XP, זה כנראה לא לקחת את ההתקנה של Vista, כי הם משתמשים שונה לגמרי bootloaders. את Vista bootloader הוא "תואם אחורה" בעוד אחד אינו XP. לכן, כאשר אתה מתקין את XP, אתה לא תוכל לאתחל לתוך Vista. אבל אם תתקין 7 האחרון, את 7 bootloader (שהיא זהה של Vista), ימצאו שניהם OSs וכן עצמו (כמובן), ואתה תהיה בסדר. אז פשוט לא מצפה להיות מסוגל לאתחל לתוך Vista לפני התקנת 7. אל תטרח עם Vistabootpro, אלא אם כן זה עניין גדול.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה, להתקין Vista לא עובד בכל מקרה, אותו שגיאה כמו קודם, הרחבת קבצים אינו מצליח לעבור 0% ואז שגיאה של אבא אומר קבצים חסרים או פגומים. אז התקנתי XP על המחיצה בה אני רוצה את Vista, כמו גם את השני, את מקווה כי שדרוג לפעול - היא לא. עכשיו אני חושב אזור ה-DVD עלולה להיות בעיה כפי שהוא די ישן (IDE!) ולכן עשוי שלא לתמוך להתקין (אני כבר שמעתי על זה להיות בעיה עבור חלק מהאנשים .. אבל אני מקווה לקנות בקרוב HD-DVD, אשר יהיה ברור יותר לאחרונה, ואני חושב אחד הסתכלתי היה "Vista Certified" או משהו דומה התווית, ולכן הוא אמור לעבוד. דבר אחר, אני יכול לשנות את השם של מערכת ההפעלה, על מסך האתחול? או שמא אני צריך VBP, או שווה ערך התוכנית לאפשר לי לעשות את זה? תודה, אולי.
|
| |||
| |||
| אתה יכול לשנות את שם רק עריכת Boot.ini באופן ידני אם אתה רוצה.
|
| |||
| |||
| בסדר, תעשה. אבל אני צריך לחכות כונן חדש unfortuantly כעת בכל זאת .. כי אני כבר יש גרסאות x86 ו x64 של XP מותקנת, אך לא על אמצעי אחסון של המערכת (כי Vista אלך לשם כשאני יכול להתקין אותו בסופו של דבר) אז נראה עכשיו לא נותן לי אפשרות לאתחל את x86, ופשוט ישר לתוך המגפיים XP Pro x64 .. קצת מעצבן, אבל אני מניחה כשאני להתקין את Vista האתחול צריך להרים את שתי הגרסאות?
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא Win7 שדרוג ל XP? | evilfantasy | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 2nd פברואר 2009 14:47 |
| XP + Vista. להאיץ את האתחול! | Razer | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -28 דצמבר 2008 02:48 |
| כיצד לבצע אתחול לינוקס על Vista? | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | ב -1 ליולי 2008 10:55 |
| להאיץ את האתחול ב Vista! | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 מאי 2008 17:57 |
| Vista אינה אתחול (שוב) | Spencer2004 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:02 |
| שרשרת כלים | |
| |