mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Tri-Boot XP, Vista, Win7 reikia patarimo ..

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 18, 2009, 10:29
Donorų grupės

Default Tri-Boot XP, Vista, Win7 reikia patarimo ..

Gerai Win7 ateis po kelių mėnesių, dabar aš tiesiog nori turėti XP ir Vista ant atskirų skirsnių apie 250GB HDD

Noriu 60 GB XP, ir Vista poilsio.

Kai aš gausiu Windows 7, tai bus atskiras HDD.

Ar šis darbas? Atsisiuntimas iš 2 skyrių, į vieną diską ir iš skirtingų disko?

Ir kokia tvarka reikėtų įdiegti XP ir Vista, turint omenyje XP mažesnių? Ar tai, kad jokio skirtumo at all?

XP bus 32-bit, ir Vista 64-bit.

Aš taip pat turiu 1TB HDD, kad aš noriu naudoti tik saugoti duomenis, tačiau jos nepaskirtos ir aš nežinau, kaip jį pakeisti į laisvą vietą?

Ačiū, atsiprašau už tai, kad šis Noob, bet aš niekada pastatytas kompiuterį anksčiau, ir niekada neturėjo naujus pranešimus diskus ..

Ačiū, Ollie.
Old Balandis 18, 2009, 12:44
Donorų grupės

Gerai, aš perskaičiau socialinių's Sticky, ir Vista dabar yra įdiegti į 172.9gb pagrindinis skirsnis, Windows XP 60 palieka, bet kaip man tada daryti, kad pradinio pat? Kad XP, galite įdiegti ..

Ir aš vis dar reikia žinoti, kaip padaryti, kad mano duomenys diske laisvos vietos, o ne nepaskirstytą?
Old Balandis 18, 2009, 13:18
Donorų grupės

Net neįsivaizduoju, kodėl Jūs norėtumėte įkelti Vista atsižvelgiant 7 tiesiog geriau versiją Vista.

Tiesiog dvigubos įkrovos 7 ir XP.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 19, 2009, 02:13
Donorų grupės

Kodėl nesvarbu, kad visi daug, turiu keletą priežasčių, ir aš klausia, ar bet gali patarti, kaip geriausiai tai padaryti, o ne man ne.
Old Balandis 19, 2009, 05:07
Donorų grupės

Šiuo atveju norėčiau įdiegta XP, tada Vista, todėl būtų pasiimti ir XP tai Vista įkrovos tvarkyklės, tada 7. Kaip tai bus į asilas skausmas, kol jūs gausite 7 nustatyti bootloader.

Taip pat jūs niekada niekada daryti atitvarų įdiegę, bet turėsite 4 skirsnių, nesijaudinkite "pirminė" ar kokia nors. Tiesiog skirti pakankamai kiekvienai OS, skirti poilsiui, kaip atskirą skyrių.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 19, 2009, 12:21
Donorų grupės

Atsiprašau, aš jau įdiegta Vista ..

Taigi reikėtų įdiegti VistaBootPro, tada XP?

Arba tiesiog paleisti ir įdiegti XP be VBP? Nes aš girdėjau, kad nebuvo būtina, todėl aš nelabai suprantu, kodėl norite jį naudoti?
Old Balandis 19, 2009, 16:27
Donorų grupės

Kas bus atsitikti taip, kai įdiegsite XP ", tai tikriausiai nebus pakelti Vista install, nes jos naudoja visiškai skirtingas įkrovos tvarkyklių. Vista bootloader yra "backwards-compatible", o XP vienas ne. Taigi, kai įdiegsite XP negalės įkelti į Vista. Bet jei įdiegsite 7 paskutinis, 7 bootloader (kuris yra kaip Vista) bus rasti abiem operacinėms sistemoms, taip pat save patį (žinoma) ir jums bus gerai.

Taigi, tiesiog nesitiki, kad būtų galima paleisti į Vista prieš diegdami 7. Nesijaudink su Vistabootpro nebent tai big deal.
Old Balandis 20, 2009, 08:21
Donorų grupės

Ok, ačiū, įdiegti Vista, neveikia vistiek, tos pačios klaidos kaip prieš plečiasi failai negauna praeityje 0% tada klaida pasirodo sakydamas trūkstamus arba sugadintus failus.

Taigi instaliavau XP disko, kai aš noriu Vista ", taip pat kitas, su viltimi, kad atnaujinimas gali dirbti - tai ne.

Aš dabar galvoju mano DVD-ROM gali būti problema, nes ji yra gana senas (IDE!), Todėl gali neatpažinti install (Girdėjau apie tai yra klausimas, kai kurie žmonės ..

Bet aš tikiuosi nusipirkti HD DVD diską greičiau, kurie be abejo, bus naujesnis ir manau, vienas aš mačiau ne teko "Vista" sertifikuotas "ar kažkas panašaus ženklo, todėl jis turėtų veikti.

Vienas kitas dalykas, aš galiu pasikeisti dėl Boot Screen OS pavadinimas? Ar man reikia VBP, arba lygiaverčiai programa leis man tai padaryti?

Ačiū, Ollie.
Old Balandis 20, 2009, 14:07
Donorų grupės

Galite pakeisti pavadinimą tik boot.ini redagavimo rankiniu būdu, jei norite.
Old Balandis 20, 2009, 14:16
Donorų grupės

Ok, bus padaryti. Bet aš turiu laukti naujų vairuoti unfortuantly dabar vistiek ..

Because I've got x86 ir x64 versijos XP įrengtas, tačiau nei apie sistemą, apimtis (nes Vista ten, kai aš pagaliau jį įdiegti)

Taigi atrodo, kad dabar negali duoti man galimybę įkelti x86, ir tik batus tiesiai į XP PRO x64 ..

Kinda annoying, bet manau, kai aš įdiegti Vista įkrovos turėtų pasiimti abi versijos?

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nr Win7 atnaujinti Windows XP? evilfantasy Windows "operacinės sistemos 6 2 vasaris 2009 14:47
XP + Vista. Pagreitinti jūsų batų! Razer Windows "operacinės sistemos 5 28 gruodis 2008 02:48
Kaip paleisti Linux ant Vista? pest79456 Linux & Alternative OS 8 1 liepa 2008 10:55
Speed Up boot Vista! KanoakaVirus Windows "operacinės sistemos 8 Gegužė 31, 2008 17:57
Vista nepavyksta įkelti (vėl) Spencer2004 Windows "operacinės sistemos 9 5 gruodis 2007 01:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.