![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, Win7 būs nonākt pāris mēnešus, tagad es tikai gribu ir XP un Vista, atsevišķos nodalījumi 250GB HDD Es gribu 60 GB XP un atpūtas Vista. Kad es saņemšu Windows 7, tas būs atsevišķa HDD. Tas darbojas? Booting no 2 nodalījumi vienu disku un no dažādām diska? Un kādā secībā man būtu instalēt XP un Vista, paturot prātā XP mazāko? Vai arī tā nav nekādas izredzes uz visiem? XP būs 32-bitu un Vista 64-bit. Man arī ir 1TB HDD, ka es vēlos izmantot tikai datu glabāšanai, bet tā nesadalītu un es nezinu, kā to mainīt, lai atbrīvotu vietu? Paldies, sorry, lai to noob par to, bet es nekad neesmu būvēti PC pirms, un nekad nav bijusi svaiga jaunus diskus .. Paldies, Ollie.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, es izlasīju Sociālā ir lipīga, un Vista tagad instalējot 172.9gb galvenais nodalījums, atstājot 60 par XP, bet kā es varu pēc tam darīt, ka galvenais arī? Tā ka XP var instalēt .. Arī man vēl ir jāzina, kā padarīt manu datu disku brīvajā laukumā, nevis nepiešķirto?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav ne jausmas, kāpēc jūs vēlaties, lai boot Vista ņemot vērā 7 ir tikai labāka versija Vista. Tikai dual-boot 7 un XP.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kāpēc tas nav svarīgi visiem, ka daudz, man ir vairāki iemesli, un es esmu jautā, ja jebkurš var sniegt padomu par to, kā vislabāk to darīt, nevis man nav.
|
| |||
| |||
| Tādā gadījumā es būtu instalēta XP, pēc tam Vista, lai tā varētu uzņemt XP un darīt Vista bootloader, tad 7. Kā tā būs sāpes ass līdz jums 7 noteikt bootloader. Tāpat jums vajadzētu nekad to sadalīšanos pēc instalēšanas, bet jums ir 4 nodalījumi, neuztraucieties par "pamata" vai kāda though. Tieši piešķirt pietiekami katrai OS iedala atpūtas kā atsevišķu nodalījumu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
Sorry, man jau uzstādīta Vista ..Tātad man būtu instalēt VistaBootPro, un tad XP? Vai tikai reboot un uzstādīt XP bez VBP? Jo es dzirdēju tas nav nepieciešams, lai man nav īsti saprotams, kāpēc vēlaties to izmantot?
|
| |||
| |||
| Kas būs notikt, ir, instalējot XP, tas droši vien būs nevis pick up Vista instalēšanas, jo tie pilnīgi atšķirīgas bootloaders. Vista bootloader ir "atpakaļ savietojamas", bet XP vienu nav. Tad, kad instalējot XP, jūs nevarēsiet ielādēs Vista. Bet, ja instalējat 7 pēdējais, 7 bootloader (kas ir tāds pats kā Vista's) atradīs gan operētājsistēmām, kā arī pati par sevi (protams) un jums būs labi. Tik vienkārši nav gaidīt, lai varētu ielādēs Vista pirms instalēšanas 7. Don't bother ar Vistabootpro ja vien ir īpašs.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ok thanks, Vista instalēšanas nedarbojas anyway, tā pati kļūda kā pirms paplašināšanas faili nesaņem pagātnē 0% tad error pops up sakot trūkst vai bojāts failus. Tāpēc es instal XP nodalījumā, kur es gribu Vista, kā arī otrs, ar cerību, ka paaugstināšana var strādāt - tā nav. Es tagad domāju mans DVD disku var izdot, jo tā ir diezgan veca (IDE!) Tā nedrīkst atbalstīt instalēt (Esmu dzirdējusi tas ir jautājums daži cilvēki .. Bet es esmu cer iegādāties HD DVD disku drīz, kuras acīmredzami būs vēl nesen, un es domāju, ka man paskatījās bija "Vista Certified" vai ko līdzīgu marķējumu, tāpēc vajadzētu strādāt. Kāda cita lieta, es varu mainīt nosaukumu uz boot screen OS? Vai man nepieciešams VBP, vai līdzvērtīgas programmas, kas ļaus man to darīt? Paldies, Ollie.
|
| |||
| |||
| Jūs varat mainīt nosaukumu tikai rediģējot boot.ini manuāli, ja vēlaties.
|
| |||
| |||
| Ok, to darīs. Bet man būs jāgaida līdz jaunajam diskam unfortuantly tagad anyway .. Jo man x86 un x64 versijas XP uzstādītas, bet ne par sistēmas tilpums (jo Vista iet uz turieni, kad es beidzot install it) Tik šķiet, ka tagad, nedod man iespēju x86 boot, un tikai zābaki taisni XP PRO x64 .. Kinda kaitinošas, bet es domāju, kad es instal Vista boot loader vajadzētu uzņemt abas versijas?
![]() |
|
| Bookmarks |