menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Tri-Zavádzacia XP, Vista, Win7 potrebujú radu ..

Reply

Thread Tools
Old 18. apríla 2009, 10:29
Darcu Skupina

Default Tri-Zavádzacia XP, Vista, Win7 potrebujú radu ..

Ok, Win7 príde za pár mesiacov, teraz chcem mať XP a Vista, na samostatné oddiely na HDD 250gigabajt

Chcem 60 GB pre XP, a zvyšok pre Vista.

Keď som si Windows 7, bude na samostatnom HDD.

Má to funguje? Zavedenie z 2 oddiely na jednom disku a z iného disku?

A aký príkaz mám nainštalovať XP a Vista sa, so zreteľom na menšie XP? Alebo to, aby žiadna šanca na všetkých?

XP bude 32-bit a Vista 64-bit.

Já mať aj 1TB HDD, ktorý chcem použiť iba na ukladanie dát, ale jeho nepridelených a neviem, ako to zmeniť, aby voľné miesto?

Vďaka, ľúto, že sa jedná o Noob na to, ale já jsem nikdy postavený pred počítačom, a nikdy nemali čerstvé nové disky ..

Vďaka, Ollie.
Old 18. apríla 2009, 12:44
Darcu Skupina

Ok, to som čítal sociálne lepivými a Vista je teraz inštalovať na +172.9 gigabajt primárny oddiel, takže 60 pre systém Windows XP, ale jak jsem pak, že primárny aj? Tak, že XP je možné nainštalovať ..

Tiež som ešte potrebné vedieť, ako sa robí moje dáta disku voľné miesto, miesto nepridelených?
Old 18. apríla 2009, 13:18
Darcu Skupina

Nemám tušenie, prečo by ste mali chcieť boot Vista zvažuje 7 je prostě lepší verziu Vista.

Len dvojaký-boot 7 a XP.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 19. apríla 2009, 02:13
Darcu Skupina

Prečo nie všetky veci, ktoré moc, mám niekoľko dôvodov, a já jsem požiadala, či niektoré môžu poskytovať rady, ako najlepšie to urobiť, než mi povedz, nie je to.
Old 19. apríla 2009, 05:07
Darcu Skupina

V tom prípade by som mať nainštalovaný XP ako prvé, potom Vista tak by to zvednout XP a Vista do zavaděč, potom 7. Ako sa to bude ako osina v zadku, až sa dostanete 7 opraviť zavádzač.

Tiež by vás nikdy robiť delenie po inštalácii, ale budete potrebovať 4 oddiely, sa nemusíte starať o 'Primárny' alebo čo keby. Len alokovat dost pre každého OS potom rozdelí zvyšok ako samostatný oddiel.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 19. apríla 2009, 12:21
Darcu Skupina

Omlouvám se, ale už nainštalovaná Vista ..

Takže by som mal nainštalovať VistaBootPro a potom XP?

Alebo len restart a nainštalovať XP bez VBP? Pretože som počul, že nebolo potrebné, tak som to nechápe, prečo by ste ho používať?
Old 19. apríla 2009, 16:27
Darcu Skupina

Čo sa vám stalo pri inštalácii XP, je pravdepodobne nebude zvednout Vista nainštalovať, pretože využívajú úplne odlišných bootloaders. Vista Zavádzač je 'dozadu-kompatibilné' zatiaľ čo XP jedno nie je. Takže pri inštalácii XP, nebudete môcť zaviesť do Vista. Ale ak si nainštalovať posledné 7, 7 zavadece (čo je rovnaké ako Vista to) nájdete ako OSS rovnako ako samotné (samozrejme) a budete v pohodě.

Takže jednoducho nemajú očakávať, že bude môcť spustiť Vista pred inštaláciou 7. Don't obťažovať s Vistabootpro ak je to veľká vec.
Old 20. apríl 2009, 08:21
Darcu Skupina

Ok, vďaka, Vista nainštalovať nefungoval rovnako, rovnakú chybu ako pred rozširovaním súbory nemá minulosti 0% potom chyba objaví až vyslovením chýbajúce alebo poškodené súbory.

Tak som nainštalované XP na oddiel, kde chcem Vista rovnako ako na druhej strane, v nádeji, že modernizácia môže pracovať - to sa nestalo.

Já jsem teď přemýšlel mojej DVD môže byť otázka, ako je to docela starý (IDE!), Takže nemusí podporovať inštaláciu (Počul som o tom, že je problém pre niektorých ľudí ..

Ale ja som dúfal, že na kúpu HD DVD skoro, čo bude zrejme novší, a myslím, že ten, já si mal "Vista certifikovaný" alebo niečo podobného náveske, takže by mala fungovať.

Jedna vec, môžem zmeniť názov OS na boot obrazovke? Alebo potrebujem VBP alebo ekvivalentná program k tomu, aby mi to urobiť?

Vďaka, Ollie.
Old 20. apríl 2009, 14:07
Darcu Skupina

Môžete zmeniť názov práve editace boot.ini rucne, ak budete chcieť.
Old 20. apríl 2009, 14:16
Darcu Skupina

Ok, bude robiť. Ale já musím čakať na nový disk unfortuantly teraz rovnako ..

Pretože ja mám x86 a x64 verzia XP nainštalované, ale ani na objem systému (pretože Vista bude tam, keď som sa nakoniec môžete nainštalovať)

Takže sa zdá, že teraz nedá mi možnosť zaviesť x86, a práve topánky rovno do XP PRO x64 ..

Trochu otravné, ale myslím, keď som nainstalovat Vista zavadece mala zdvihnúť obe verzie?

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nie Win7 upgrade pre XP? evilfantasy Operačné systémy Windows 6 2. februára 2009 14:47
XP + Vista. Urýchliť vaša štartovaciu! Razer Operačné systémy Windows 5 28. decembra 2008 02:48
Ako na Linux boot Vista? pest79456 Linux & Alternatívne OS 8 1. júla 2008 10:55
Urýchlite štart systému Vista On! KanoakaVirus Operačné systémy Windows 8 31. mája 2008 17:57
Vista neplní boot (opäť) Spencer2004 Operačné systémy Windows 9 5. decembra 2007 01:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.