![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, Уин7 доћи ће за неколико месеци, за сада само желим да има КСП па Видик, на одвојеним партицијама на ХДД 250ГБ Желим КСП за 60 ГБ, а остатак за Видик. Кад сам се Уиндоус 7, она ће бити на засебној ХДД. Се овај посао? Боотинг од 2 партиције на једном диску и из различитих возити? А шта бих требао инсталирати поретка КСП и Виста, имајући у виду КСП је мањи? Или то не свађа на свим? КСП ће бити 32-битни и 64-битна Виста. ЈА исто тако имати 1ТБ ХДД, да ли желите да користите само за чување података, али њено недодијељени и не знам како га променити на слободан простор? Хвала, жао да је нооб на овом, али никад нисам гранена ПЦ пре, и никада нису имали свјежег нове погоне .. Хвала, Оллие.
|
| |||
| |||
| Ок, И реад Друштвене'с лепљив, а Виста је сада инсталирају на 172.9гб примарне партиције, остављајући 60 за КСП, али како се онда чини да је примарни? Тако да се може инсталирати КСП .. Такође сам и даље морамо знати како да изврши мој диск податке слободан простор уместо недодијељени?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА имати ниједан идеја зашто бих желите боот Виста обзиром 7 је само боља верзија Виста. Довољно је дуал-боот 7 и КСП.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Зашто не смета све што је много, ја имам неколико разлога, а ја сам молба ако било који може да да савете о томе како да најбоље то учинити, него реците ми да не.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| У том случају бих имати инсталиран КСП први, затим Виста, тако да би се подићи на КСП па Видик боотлоадер учинити, онда 7. Као што је то ће бити мука ин задњца док не добијете 7 до поправити боотлоадер. Такође бисте требали никада икада партиционирање диска учинити након инсталације, али мораћете ће вам 4 партиције, не брините о "основној" или било шта ипак. Само доделити довољно за сваки ОС онда доделити остала као засебна партиција.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
Жао ми је, већ инсталирани Виста ..Тако бих требао инсталирати ВистаБоотПро, а затим КСП? Или праведан поновно подизање система и инсталацију КСП без ВБП? Зато што сам чуо, није било потребно, тако да не разумем зашто сте стварно бих га користити?
|
| |||
| |||
| Шта ће се десити када инсталирате КСП, вероватно неће подићи Видик инсталирати, јер су потпуно различите боотлоадерс користити. Видик боотлоадер је 'уназад компатибилан', док је један КСП не. Па кад сте инсталирали КСП, нећете бити у могућности за чизма у Видик. Али ако инсталирате последњих 7, 7 боотлоадер (који је исти као Виста'с) наћи оба осс као и сама по себи (очито), а ви ћете бити у реду. Тако је једноставно не може очекивати да ће бити у могућности за чизма у Видик пре инсталације 7. Немојте гњавити са Вистабоотпро, осим што је велика ствар.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок хвала, инсталирате Видик није 'посао било како, исти еррор као и пре ширења датотеке не добијете прошлости 0% онда грешка попс горе казивање недостаје или покварене датотеке. Тако сам КСП инсталиран на партицији где желим Виста, као и други, у нади да ал̌урирате мај рад - није. Ја сам сада размишљам моја ДВД погон мај бити проблем јер је прилично стара (ИДЕ!) Мај па не подржавају инсталацију (сам чуо о овом питању се за неке људе .. Ипак Им 'надајући да купите ХД ДВД погон ускоро, што ће очигледно бити новије, и мислим да сам један Погледамо имао "Виста Цертифиед" или нешто слично ознаку, тако да би требало да раде. Једна друга ствар, могу променити име ОС на боот сцреен? Или требам ВБП, или еквивалентан програм како би омогућили ми то учинити? Хвала, Оллие.
|
| |||
| |||
| Можете променити само име уређивање Боот.ини ручно ако желите.
|
| |||
| |||
| Ок, ће учинити. Али ја морам чекати нови погон унфортуантлы сада Аныуаы .. Будући да сам добио кс86 и кс64 верзије КСП инсталиран, али ни на систем волумен (јер Виста ће ићи тамо кад сам се коначно га инсталирате) Тако се чини да се сада не даје ми опцију за боот кс86, и само равно у чизма КСП Про кс64 .. Кинд смета, али мислим кад сам инсталирате Виста боот лоадер требало подићи обе верзије?