![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam, Win7 birkaç ay içinde, şimdilik sadece istiyorum gelecek XP ve Vista ayrı bölümler üzerinde 250GB HDD üzerinde Ben ve Vista için geri kalan XP için 60 GB istiyorum. Ne zaman Windows 7 almak, bu ayrı bir HDD üzerinde olacak. Bu çalışır mı? 2 bölümleri bir sürücüde Booting ve farklı bir sürücüden? Ve hangi sırada I, akılda taşıyan XP ve Vista'yı yüklemek gerekir XP küçük? Yoksa hiç oranlar var? XP 32-bit ve Vista 64 bit olacak. Ayrıca, bu sadece veri depolamak için kullanmak istiyorum, ama bir 1TB HDD var onun ayrılmamış ve nasıl boş alan olarak değiştirin bilmiyorum? Teşekkürler, bu bir noob olduğu için üzgünüm, ama önce bir PC inşa ettik asla ve asla yeni sürücüler vardı .. Teşekkürler, Ollie.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tamam, Sosyal's yapışkan ve Vista artık 172.9gb birincil bölüm üzerinde, XP için 60 ayrılmadan yükleyerek, ancak okumak nasıl o ana da yapabilirim? Böylece XP .. yükleyebilirsiniz Ayrıca hala nasıl veri yerine boş alan sürücü ayrılmamış yapmak için bilmeniz gerekir?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden Vista Vista sadece daha iyi bir sürüm 7 düşünüyor önyükleme istediğiniz ediyorum hiçbir fikrim yok. Sadece ikili önyükleme 7 ve XP.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Neden önemli değil o kadar, ben birkaç nedeni var ve eğer varsa bunu yapmak yerine en iyi nasıl bana söyleyebilir hakkında size bilgi verebilir Ben soruyorum yaşıyorum.
|
| |||
| |||
| Önce XP yüklü olurdu Bu durumda, daha sonra Vista bu XP almak ve Vista açılış yapmak, sonra da 7. Olarak siz açılış düzeltmek için 7 almak bu aptal bir ağrı olacak olduğunu. Ayrıca Hiç yüklemek ancak 4 bölüm gerekir, 'ilgili' ya da ne de birincil endişelenmeyin sonra bölümleme yapmak asla. Sadece yeterli her işletim sistemi için daha sonra ayrı bir bölüm olarak kalan tahsis tahsis.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
Üzgünüm, zaten Vista yüklü ..Ben ve sonra XP VistaBootPro yüklemek gerekir? Veya yeniden başlatma ve VBP olmadan XP yüklemek? Çünkü gerekli olmadığını, bu yüzden gerçekten neden kullanmak ediyorum don't understand duydun mu?
|
| |||
| |||
| Çünkü tamamen farklı bootloaders kullanımı ne olacak ne zaman XP yüklemek ise, muhtemelen yükledikten Vista almak değildir. Vista açılış is' geriye 'ise XP bir değil uyumlu. Peki ne zaman XP yüklerseniz, boot Vista olarak mümkün değildir. (Ki bu Vista'da's) de kendisi gibi hem ÖSS bulabilirsiniz aynı Ama yükledikten 7, 7 açılış son (elbette) ve güzel olacak. Dolayısıyla, sadece sanmıyoruz boot Vista halinde 7 yüklemeden önce edebilirsiniz. Eğer büyük bir anlaşma's Vistabootpro ile rahatsız etmeyin.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam teşekkürler, Vista'yı yüklemek zaten olarak, aynı hata önce genişletilmesi dosyaları% 0 sonra hata kurtulabilmek değildir eksik veya bozuk dosyaları söyleyerek açılan did not work. Ben bölümdeki XP'nin yüklü olduğu istiyorum Vista'nın yanı sıra diğer bir umuduyla çalışan Mayıs yükseltiyorsanız - öyle değil mi. Şimdi sorun olarak oldukça eski's olabilir benim DVD sürücü düşündüklerim (IDE!) Böylece yüklemek (Bu konuda bazı insanlar .. için olan bir sorun duymuşsunuzdur desteklemiyor olabilir Ama en kısa sürede, bu açık daha yakın olacak bir HD DVD sürücü satın almak için umut var, ve ben bir ben baktım bir "Vista Sertifikalı" veya buna benzer bir etiket olduğunu düşünüyorum, bu çalışması gerekir. Bir şey daha, ben açılış ekranındaki OS adını değiştirebilirim? Yoksa VBP veya yaz Bunu yapmak sağlamak için eşdeğer programı gerekiyor? Teşekkürler, Ollie.
|
| |||
| |||
| Sadece düzenleme boot.ini adını değiştirebilirsiniz elle isterseniz.
|
| |||
| |||
| Tamam, yapacağım. Ama yeni sürücü için unfortuantly şimdi zaten .. beklemek zorunda Çünkü ben, ama ne sistem birimdeki XP sürümü yüklüyse x86 ve x64 var (çünkü Vista'nın bir zaman sonunda bu yükleyebilirsiniz) gidecek Yani şimdi bana önyükleme x86 bir seçenek vermek için, ve XP PRO x64 .. içine sadece bot düz görünüyor Çok can sıkıcı, ama ben açılış yükleyicisinin de sürümleri almak gerekir Vista'yı yüklemek tahmin?
![]() |
|
| Bookmarks |