менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Tri-Boot XP, Vista, Win7 Курс: ..

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 квітня 2009, 10:29
Донор групи

Default Tri-Boot XP, Vista, Win7 Курс: ..

Ok, Win7 прийде протягом декількох місяців, зараз я просто хочу мати XP і Vista, на окремі розділи на HDD 250GB

Я хочу 60 Гб для XP, а інші для Vista.

Коли я отримаю Windows 7, то він буде на окремий жорсткий диск.

Чи означає це роботі? Завантаження з 2 розділу на одному диску і з іншого диск?

І в якому порядку я повинен встановити, XP і Vista В, маючи на увазі ХР менше? Або він робить немає шансів на всіх?

XP буде 32-bit та Vista 64-Bit.

У мене також є 1TB HDD, що я хочу використовувати тільки для зберігання даних, але її нерозподіленого, і я не знаю, як змінити його на вільний простір?

Спасибі, вибачте за те, що Noob з цього питання, але я ніколи не побудували ПК раніше, і ніколи не було свіжих нові диски ..

Спасибі, Оллі.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 18 квітня 2009, 12:44
Донор групи

Гаразд, я читав соціального's липким, і Vista в даний час установки на 172.9gb первинного розділу, в результаті чого 60 для XP, але як я можу робити те, що первинна теж? Так що XP можна встановити ..

Крім того, мені ще потрібно знати, як зробити свої дані вільного місця на диску замість нерозподіленого?
Old 18 квітня 2009, 13:18
Донор групи

Я поняття не маю, чому ви хочете завантажити Vista розгляді 7 просто кращою версією Vista.

Просто подвійний завантаження 7 і XP.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 19 квітня 2009, 02:13
Донор групи

Чому питання не так вже й багато, у мене є кілька причин, і я прошу, якщо будь-хто може дати пораду, як краще це зробити, ніж розповісти мені не робити цього.
Old 19 квітня 2009, 05:07
Донор групи

У такому випадку я б встановлена XP, потім Vista тому було б підібрати XP і виконайте завантажувача Vista, а потім 7. Як це буде біль у дупі, поки Ви не отримаєте 7 виправити завантажувач.

Крім того, ви не повинні робити всі перегородки після установки, але вам знадобиться 4 розділів, не хвилюйтеся "первинних" або ніби. Просто виділити достатньо для кожної з ОС потім передати частину, що залишилася в якості окремого розділу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 19 квітня 2009, 12:21
Донор групи

На жаль, я вже встановлена Vista ..

То ж чи варто встановити VistaBootPRO, а потім XP?

Або просто перезавантажити і встановити XP без VBP? Тому що я чула, що немає необхідності, тому що я дійсно не розумію, чому ви хочете його використовувати?
Old 19 квітня 2009, 16:27
Донор групи

Що трапиться, коли інша встановлена XP, то, ймовірно, не буде підібрати установку Vista, тому що вони використовують абсолютно різні завантажників. Завантажувача Vista є "зворотної сумісності" Ще одна XP не є. Отже, коли ви встановите XP, ви не зможете завантажитися в Vista. Але якщо ви встановите останні 7, 7 завантажувач (який так само, як у Vista) буде знайти як ОС, а також сам (що очевидно), і ви будете добре.

Так що не чекайте, щоб мати змогу завантажитися в Vista перед установкою 7. Чи не звертайтесь до VistaBootPRO якщо це велика справа.
Old 20 квітня 2009, 08:21
Донор групи

Ок спасибі, установка Vista не працює принаймні, ту ж помилку, як і раніше розширення файлів не обійти 0%, то помилка спливаюче кажучи відсутні або пошкоджені файли.

Так що я XP встановлена на розділі, де я хочу Vista, а також іншу, в надії на те, що оновлення може працювати - це не так.

Тепер я думав мій DVD дисків може бути питання, як це досить старий (IDE!), Тому може не підтримувати установку (я чув про це будучи проблемою для деяких людей ..

Але я сподіваюся купити диски HD DVD в найближчий час, який буде, очевидно, більш свіжі, і я думаю, одна я подивився на мала "Vista Certified" або щось подібне етикетки, тому він повинен працювати.

Ще одна річ, чи можна змінити назву ОС на завантажувальному екрані? Або мені потрібно VBP або еквівалентні програми, щоб я міг це зробити?

Спасибі, Оллі.
Old 20 квітня 2009, 14:07
Донор групи

Ви можете змінити назву тільки Boot.ini редагування вручну, якщо хочете.
Old 20 квітня 2009, 14:16
Донор групи

Добре, зробимо. Але я повинен чекати нового диска unfortuantly тепер все одно ..

Тому що в мене x86 і x64 версії XP встановлена, але ні за обсягом системи (тому що Vista буде йти там, коли я в кінцевому підсумку може встановити)

Так що, схоже цього часу не дає мені можливість завантаження x86, і тільки чобіт прямо в XP Pro x64 ..

Kinda дратує, але я вважаю, коли я встановлю Vista завантажувача повинна забрати обох версіях?

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.