![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, Win7 прийде протягом декількох місяців, зараз я просто хочу мати XP і Vista, на окремі розділи на HDD 250GB Я хочу 60 Гб для XP, а інші для Vista. Коли я отримаю Windows 7, то він буде на окремий жорсткий диск. Чи означає це роботі? Завантаження з 2 розділу на одному диску і з іншого диск? І в якому порядку я повинен встановити, XP і Vista В, маючи на увазі ХР менше? Або він робить немає шансів на всіх? XP буде 32-bit та Vista 64-Bit. У мене також є 1TB HDD, що я хочу використовувати тільки для зберігання даних, але її нерозподіленого, і я не знаю, як змінити його на вільний простір? Спасибі, вибачте за те, що Noob з цього питання, але я ніколи не побудували ПК раніше, і ніколи не було свіжих нові диски .. Спасибі, Оллі.
|
| |||
| |||
| Гаразд, я читав соціального's липким, і Vista в даний час установки на 172.9gb первинного розділу, в результаті чого 60 для XP, але як я можу робити те, що первинна теж? Так що XP можна встановити .. Крім того, мені ще потрібно знати, як зробити свої дані вільного місця на диску замість нерозподіленого?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я поняття не маю, чому ви хочете завантажити Vista розгляді 7 просто кращою версією Vista. Просто подвійний завантаження 7 і XP.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Чому питання не так вже й багато, у мене є кілька причин, і я прошу, якщо будь-хто може дати пораду, як краще це зробити, ніж розповісти мені не робити цього.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| У такому випадку я б встановлена XP, потім Vista тому було б підібрати XP і виконайте завантажувача Vista, а потім 7. Як це буде біль у дупі, поки Ви не отримаєте 7 виправити завантажувач. Крім того, ви не повинні робити всі перегородки після установки, але вам знадобиться 4 розділів, не хвилюйтеся "первинних" або ніби. Просто виділити достатньо для кожної з ОС потім передати частину, що залишилася в якості окремого розділу.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
На жаль, я вже встановлена Vista ..То ж чи варто встановити VistaBootPRO, а потім XP? Або просто перезавантажити і встановити XP без VBP? Тому що я чула, що немає необхідності, тому що я дійсно не розумію, чому ви хочете його використовувати?
|
| |||
| |||
| Що трапиться, коли інша встановлена XP, то, ймовірно, не буде підібрати установку Vista, тому що вони використовують абсолютно різні завантажників. Завантажувача Vista є "зворотної сумісності" Ще одна XP не є. Отже, коли ви встановите XP, ви не зможете завантажитися в Vista. Але якщо ви встановите останні 7, 7 завантажувач (який так само, як у Vista) буде знайти як ОС, а також сам (що очевидно), і ви будете добре. Так що не чекайте, щоб мати змогу завантажитися в Vista перед установкою 7. Чи не звертайтесь до VistaBootPRO якщо це велика справа.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ок спасибі, установка Vista не працює принаймні, ту ж помилку, як і раніше розширення файлів не обійти 0%, то помилка спливаюче кажучи відсутні або пошкоджені файли. Так що я XP встановлена на розділі, де я хочу Vista, а також іншу, в надії на те, що оновлення може працювати - це не так. Тепер я думав мій DVD дисків може бути питання, як це досить старий (IDE!), Тому може не підтримувати установку (я чув про це будучи проблемою для деяких людей .. Але я сподіваюся купити диски HD DVD в найближчий час, який буде, очевидно, більш свіжі, і я думаю, одна я подивився на мала "Vista Certified" або щось подібне етикетки, тому він повинен працювати. Ще одна річ, чи можна змінити назву ОС на завантажувальному екрані? Або мені потрібно VBP або еквівалентні програми, щоб я міг це зробити? Спасибі, Оллі.
|
| |||
| |||
| Ви можете змінити назву тільки Boot.ini редагування вручну, якщо хочете.
|
| |||
| |||
| Добре, зробимо. Але я повинен чекати нового диска unfortuantly тепер все одно .. Тому що в мене x86 і x64 версії XP встановлена, але ні за обсягом системи (тому що Vista буде йти там, коли я в кінцевому підсумку може встановити) Так що, схоже цього часу не дає мені можливість завантаження x86, і тільки чобіт прямо в XP Pro x64 .. Kinda дратує, але я вважаю, коли я встановлю Vista завантажувача повинна забрати обох версіях?