![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имате приятели PC да се фиксира. Твърд диск изглежда са преминали корема нагоре. Не може да се чете напълно, кликнете върху др Имате нов твърд диск и се опитва да инсталирате Vista от ОТВОРА възстановяване CD дава странен резултат. Инсталирайте върви добре, докато се рестартира. BIOS дава възможност да "ИСК към обувка", но това просто ме кръг отново с предишното инсталиране на Vista се премества да се даде възможност на следващото инсталирате. Натискането ИСК към обувка дава друга DOS команда, за да натиснете произволен клавиш, за да стартирате от компактдиск. Това подсказва друга преинсталиране. Опитвате се anythign останало само резултати в DOS дискета прочети грешка. Аз не съм по-неопитни преинсталирането на операционни системи. Аз опитах settign BIOS към обувка от твърдия диск, както ОТВОРА посъветва, че диска не е необходимо за почивка на инсталационния процес. Същия резултат. Новият твърд диск е разделен с GB първични активния дял за системата, а останалите (400GB или така) логически дял за данни. Аз съм, съответстваща на ОТВОРА форума, но това е болезнено бавно като длъжности не могат да се четат, докато модератор е разрешено тях и те не идват с много. BTW има само 1GB RAM, така че не е "Vista не се инсталира с 2GB RAM или" въпрос. Може ли някой да ми всякакви насоки? Имам за търсене в интернет, но не са намерени много, но може би аз съм търсене на нещо лошо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сигурен ли си, че за възстановяване на дискове имате, всъщност comtains Windows? ..... Възстановяване много дискети просто съдържат полезни за достъп и да се възстанови от скрит дял на твърд диск, който съдържа оригинален имидж на ОС, най-Фабрика инсталирате.
| |||
| |||
| Аз съм казал от продавача и документацията, потвърждава това, че оползотворяването диск съдържа пълната версия на Windows. Аз ще провери отново с тях, все пак. |
|
| |||
| |||
| Просто проучи диск и да видим какво от това |
|
| |||
| |||
| ОТВОРА потвърдиха отново, че нищо друго е необходимо да преинсталирате, различни от диск. Забранен е достъпът до твърдия диск за възстановяване деление е задължително. Тя е самостоятелна инсталация диск. Вече бяха предприети поглед върху диска и доколкото мога да видя, че изглежда, че има необходимите файлове althoug тя очевидно не изглежда като файлове върху пълния дребно OEM диск, което е това, което съм, използвани за инсталиране от. |
|
| |||
| |||
| Възстановяване дискове често може да бъде PIA ..... тя може да струва на копие на диска, само в случай на оптично устройство е като прочетете проблеми. Също така, ако дискът е повреден / неразбран, това ще се появи, когато направи копие. |
|
| |||
| |||
| PIA ....? |
|
| |||
| |||
| Болки в Ар $ д |
|
| |||
| |||
| Може да се каже, че отново. Моят първи компютър дойде от отворите на мрежите и в рамките на седмица имах ро преинсталирате операционната система. За първи път се опитах, възстановяване диск не работи и те предложи да се върна на машината за тях. Аз не се притеснявам и купих си копие на Windows. ОТВОРА са жалки. 8 години късно, приятел закупил Мрежести бр. Възстановяване диск не работи! Някои неща в живота никога не се променят. |
|
| |||
| |||
| Спечели 7 инсталирате същият резултат, така че не е ОТВОРА инсталация компактдиска. Да не би да е хардуерен свързани. Може би тази стара клавиатура Първи в начина ....? Нещо странно се случва с клавиатурата индикатор светлини. Просто забелязах, че дори и с машина изключен два часа светлините остават. Нещо не съм виждал и преди. Аз ще се включите в моята други кабелна клавиатура и мишка за да видите дали това стане ме навсякъде. Am лаещ изцяло на лошо дърво ...? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преинсталирането XP | lolli_pop | Windows операционни системи | 2 | 13 Jan 2009 16:20 |
| Преинсталирането на Windows от диск | mpenney | Windows операционни системи | 5 | 11 Сеп 2008 13:52 |
| Преинсталирането на Windows XP | PyroTails | Windows операционни системи | 7 | 11 Сеп 2008 00:05 |
| Преинсталиране на Windows | colorblind | Windows операционни системи | 5 | 10-ти септември 2008 22:35 |
| Преинсталирането на Windows XP | mxmad32 | Windows операционни системи | 9 | 14-ти септември 2007 14:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |