menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Problémy Přeinstalace Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 30. června 2009, 10:10
Člen Skupina

Have a přátelé PC opravit. Pevný disk se zdá, že odešla zbankrotovat. Neumějí číst v plném rozsahu, klikání atd.
Mít nový pevný disk a pokusu o instalaci Vista od oka využití CD dává podivné výsledky.

Instalace je pokuta až do restartu. BIOS dává možnost 'ESC pro start', ale to se mi právě kolo opět s předchozí instalaci Vista byla přesunuta do prostor pro další instalaci.

Stiskem klávesy ESC boot dos dává jiný povel ke stisknutí libovolné klávesy spustíte systém z disku CD-ROM. To vede k další reinstalace. Pokus anythign jinde jen výsledky v DOS disk read error.

Nejsem nezkuąení v přeinstalovali operační systémy. Jsem se pokusil settign BIOS zpět k zavedení z pevného disku jako OK radit, že disk není potřeba pro zbytek instalace.

Stejný výsledek.

Na nový pevný disk je rozdělen s GB primární aktivní oddíl pro systém a zbytek (400GB nebo tak) logický oddíl pro data.

Jsem odpovídá na OK fórum, ale je to hrozně pomalé, jak úřady nelze číst, dokud moderátorem umožnila jim a nejsou přišel s daleko.

BTW existuje pouze 1GB RAM, takže to není 'Vista neinstaluje se 2gb RAM nebo více než' vydání.
Může mi někdo dát jakékoli odkazy? Jsem hledali na webu, ale nenašla mnoho, ale snad jsem hledají špatně.
Old 30. června 2009, 14:18
Dárce Skupina

Jste si jisti, že pro zotavení Disk jste skutečně comtains Windows? ..... Vymáhání mnoha disků jednoduše obsahují nástroj pro přístup a obnovení ze skrytého oddílu na HDD, který obsahuje původní obrázek na OS, na tovární instalaci.

Pokud se jedná o tento případ, že vaše zotavení Doisk není dobré další ......... budete potřebovat instalační disk systému Windows, jako vaše nové jednotky nebude mít skrytý oddíl.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30. června 2009, 14:36
Člen Skupina

Já jsem řekl, prodejce a dokumentace, potvrzuje to, že využití disku obsahuje kompletní verzi systému Windows. Budu kontrolovat když se s nimi znovu.
Old 1. července 2009, 00:59
Dárce Skupina

jen zkoumat disk a podívat se, co je na něm
Old 1. července 2009, 14:25
Člen Skupina

OK opět potvrdilo, že nic jiného, je potřeba přeinstalovat, než je disk. Žádný přístup k pevnému disku oblast využití je nutná. Jedná se o samostatný instalační disk.

Již vzít si na disku a pokud vidím to vypadá, že má potřebné soubory althoug to samozřejmě nevypadá, jako se soubory na plnou prodejní OEM disku, který je, co mám použít pro instalaci z.
Old 1. července 2009, 14:35
Dárce Skupina

Vymáhání disků může často být PIA ..... to by mohlo být užitečné vytvořit kopii disku, jen v případě, že optické mechaniky má číst problémy. Také v případě, že disk se stal poąkozen / nečitelné, to ukáže až při kopii.
Old 1. července 2009, 14:38
Člen Skupina

PIA ....?
Old 1. července 2009, 14:39
Dárce Skupina

Bolesti v Ar $ e
Old 1. července 2009, 15:11
Člen Skupina

Můžete to zopakovat. Moje první PC přišel z pletiva a uvnitř týdnů jsem ro přeinstalujte operační systém. Poprvé jsem se pokusil, obnovení disk nefungoval a navrhl jsem návrat stroje na ně. I didn't obtěžovat a koupil svou vlastní kopii systému Windows. OK byly ubohé.

8 let později, přítel kupuje Mesh ks. Vymáhání disk nefunguje!

Některé věci v životě se nikdy nezmění.
Old 2. července 2009, 13:22
Člen Skupina

Win 7 nainstalovat stejný výsledek tak to není ok, instalační CD. Mohl by to být kování.

Možná, že staré klávesnice dostat do cesty ....? Něco vtipného děje s klávesnicí indikátor světla. Stačí si uvědomit, že i se stroj vypne zůstat na dvě světla. Něco jsem ještě nikdy neviděl. Chystám plug in my ostatní klávesnice a myši drátové vidět, že pokud se mi nikde.

Am štěkání až úplně špatný strom ...?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.