μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Πρόβλημα Επανεγκατάσταση Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30η Ιουνίου του 2009, 10:10
Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα Επανεγκατάσταση Vista

Έχετε έναν υπολογιστή για να καθορίσει τους φίλους. Σκληρό δίσκο φαίνεται να έχει προχωρήσει μέχρι κοιλιά. Δεν μπορεί να διαβάσει πλήρως, κάνοντας κλικ κλπ.
Έχετε νέο σκληρό δίσκο και προσπαθώντας να εγκαταστήσετε Vista από το CD MESH ανάκτηση δίνει περίεργα αποτελέσματα.

Εγκαταστήστε πηγαίνει πρόστιμο μέχρι επανεκκίνηση. BIOS δίνει την επιλογή για να 'ΟΚΕ για την εκκίνηση ", αλλά κάνει απλώς λαμβάνει μου γύρο και πάλι με την προηγούμενη εγκατάσταση των Vista που μετακινούνται για να καταστεί δυνατή η επόμενη εγκατάσταση.

Η πίεση της ΟΚΕ για την εκκίνηση δίνει μια άλλη dos εντολή να πιέσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από CD. Αυτό δημιουργεί μια άλλη επανεγκατάσταση. Προσπάθεια anythign άλλο μόνο αποτελέσματα στο δίσκο DOS διαβάσει λάθος.

Δεν είμαι άπειρος στην επανεγκατάσταση λειτουργία συστημάτων. Εγώ προσπάθησα settign πίσω BIOS για εκκίνηση από σκληρό δίσκο ως δίσκο MESH συμβουλεύει ότι δεν είναι απαραίτητη για την υπόλοιπη διαδικασία εγκατάστασης.

Ίδιο αποτέλεσμα.

Ο νέος σκληρός δίσκος είναι κατατμηθούν με GB πρωτογενούς ενεργό διαμέρισμα του συστήματος και το υπόλοιπο (400GB περίπου) μια λογική κατάτμηση των δεδομένων.

Είμαι αντιστοιχεί στην MESH φόρουμ, αλλά αυτό είναι οδυνηρά αργή ως θέσεις δεν μπορεί να διαβάσει μέχρι επιβραδυντής επέτρεψε τους και δεν έρχονται με πολύ.

BTW υπάρχει μόνο 1GB RAM ώστε να μην το 'Vista δεν εγκατάσταση με 2GB RAM και άνω "το θέμα.
Μπορεί κανείς να μου δώσετε κάποια στοιχεία; Έχω αναζήτηση για web, αλλά δεν έχουν βρει πολλά, αλλά ίσως είμαι που ψάχνουν για το λάθος.
Old 30η Ιουν 2009, 14:18
Ομάδα Δωρητών

Είστε σίγουροι ότι το Recovery Disk έχετε, πράγματι comtains Windows; ..... πολλές Recovery Disks περιέχουν απλώς ένα βοηθητικό πρόγραμμα για την πρόσβαση και την αποκατάσταση από ένα κρυφό διαμέρισμα του HDD, που περιέχει μια αρχική εικόνα του OS, στο Εργοστάσιο εγκατάσταση.

Σε αυτή την περίπτωση, σας Ανάκτηση Doisk δεν είναι καλό πλέον ......... θα χρειαστείτε ένα CD εγκατάστασης των Windows, όπως το νέο σας δίσκο δεν θα έχει το κρυφό διαμέρισμα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30η Ιουν 2009, 14:36
Μέλος Ομάδα

Μου είπαν από τον πωλητή και την τεκμηρίωση που επιβεβαιώνει αυτό, ότι η ανάκτηση δίσκο περιέχει μια πλήρη έκδοση των Windows. Θα ελέγξω και πάλι αν και με αυτά.
Old 1η Ιουλ 2009, 00:59
Ομάδα Δωρητών

εξερευνήσουν μόνο το δίσκο και να δείτε τι υπάρχει σε αυτό
Old 1η Ιουλ 2009, 14:25
Μέλος Ομάδα

MESH επιβεβαίωσαν και πάλι ότι τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά άλλα από το δίσκο. Δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαμέρισμα του σκληρού δίσκου ανάκτηση απαιτείται. Είναι μια αυτόνομη εγκατάσταση δίσκο.

Έχει ήδη λάβει μία ματιά στο δίσκο και στο βαθμό που μπορώ να δω φαίνεται ότι έχει τα απαιτούμενα αρχεία althoug προφανώς δεν μοιάζουν με τα αρχεία σε μια πλήρη λιανική ΚΑΕ δίσκου που είναι αυτό που έχω συνηθίσει από την εγκατάσταση.
Old 1η Ιουλ 2009, 14:35
Ομάδα Δωρητών

Ανάκτηση Disks μπορεί συχνά να είναι μια ΠΙΑ ..... ότι είναι ενδιαφέρον να κάνει ένα αντίγραφο του δίσκου, μόνο σε περίπτωση που ο οπτικός δίσκος έχει διαβάσει προβλήματα. Επίσης, αν ο δίσκος έχει καταστραφεί / δυσανάγνωστο, αυτό θα εμφανιστεί κατά τη δημιουργία αντιγράφου.
Old 1η Ιουλ 2009, 14:38
Μέλος Ομάδα

ΠΙΑ ....?
Old 1η Ιουλ 2009, 14:39
Ομάδα Δωρητών

Πόνος στον Ar $ ε
Old 1η Ιουλ 2009, 15:11
Μέλος Ομάδα

Αυτό ξαναπές το. Η πρώτη μου ήρθε από το PC ματιών και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχα ro επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα. Πρώτη φορά που προσπάθησε, την ανάκτηση δίσκο δεν λειτούργησε, και πρότεινε να επιστρέψω το μηχάνημα σε αυτά. Ι, δεν μπήκαν στον κόπο και αγόρασα τη δική μου αντιγράφου των Windows. MESH ήταν αξιολύπητη.

8 χρόνια αργότερα, αγοράζει ένα φίλο ματιών τεμ. Ανάκτηση δίσκου δεν λειτουργεί!

Μερικά πράγματα στη ζωή δεν αλλάζουν ποτέ.
Old 2η Ιουλ 2009, 13:22
Μέλος Ομάδα

Νίκη 7 εγκαταστήσετε ίδιο αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να μην είναι το MESH CD εγκατάστασης. Θα μπορούσε να σχετίζονται με το υλικό.

Ίσως αυτή να παλιό πληκτρολόγιο με τον τρόπο ....? Κάτι περίεργο συμβαίνει με το πληκτρολόγιο, ενδεικτικές λυχνίες. Μόλις διαπίστωσα ότι ακόμα και με μηχανή σβήνει τα φώτα παραμένουν για δύο. Κάτι δεν έχω δει μέχρι σήμερα. Πρόκειται για σύνδεση μου άλλα πληκτρολόγιο και ένα ενσύρματο ποντίκι για να δω αν μου ότι γίνεται πουθενά.

Am Barking μέχρι εντελώς λάθος δέντρο ...;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.