manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trouble ponovno instalirajte Vista

Reply

Thread Tools
Old 30. lipnja 2009, 10:10
Member Group

Default Trouble ponovno instalirajte Vista

Imati prijatelje PC popraviti. Tvrdom disku pojavljuje se popeo na trbuhu gore. Ne možete pročitati u cijelosti, klikanjem itd.
Imate novi hard disk i pokušavate instalirati Vista s CD-mesh oporavak daje rasparen rezultat.

Instalacija ide fino dok ponovno podizanje sustava. BIOS daje opciju za "ESC na boot ', ali to traje samo mene opet s okruglog prethodne instalacije vista se preselio dopustiti za iduću instalirati.

Pritiskom na ESC boot daje drugu dos komandu da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a. Ovaj drugi potiču ponovne instalacije. Pokussavaju anythign ostalo samo rezultate u DOS disk read error.

Ja sam ne u ponovnom instaliranju neiskusne rad sustava. Pokušao sam settign leđa BIOS to čizma from hard disk kao mesh savjetujemo da se disk nije potrebna za ostatak instalacije proces.

Isti rezultat.

The new hard disk je partitioned s primarnom GB aktivnu particiju za sistem a ostatak (400GB ili tako) logičan particiju za podatke.

Ja sam odgovarajući na mesh forum, ali to je bolno sporo kao postovi se ne može pročitati dok moderator je dopušteno njih i oni ne dolaze sa mnogo.

BTW postoji samo 1GB RAM-a na taj način svoj 'ne' Vista ne instalirati sa 2GB RAM-a ili preko 'problem.
Može bilo tko popuštanje mene bilo kojeg pokazivača? Ja sam pretražio na web, ali niste pronašli puno ali možda sam u potrazi za pogrešnu stvar.
Old 30. lipnja 2009, 14:18
Donatorska Grupa

Jeste li sigurni Recovery Disk imate, zapravo comtains Windows? ..... mnogi Recovery diskove jednostavno sadržavati utility za pristup i vraćanje iz skrivenih particija na HDD, koji sadrži originalne slike OS, u Tvornici instalirati.

U tom slučaju, vaš oporavak Doisk je dobra nema više ......... potreban vam je Windows Installation diska, kao svoj novi pogon neće imati skrivene particije.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 30. lipnja 2009, 14:36
Member Group

Ja sam rekao ponudacu i dokumentacija potvrđuje to, da je oporavak disk sadrži punu verziju sustava Windows. Ja ću provjeriti s njima ipak.
Old 1. srpnja 2009, 00:59
Donatorska Grupa

samo istražiti disk i vidjeti što je na njoj
Old 1. srpnja 2009, 14:25
Member Group

Mrežaste ponovno su potvrdili da je potrebno ništa drugo osim da ponovo instalirati disk. Ne pristup hard disk recovery particije je potreban. Radi se o samostalnom instalacijski disk.

Već uzeti pogledati na disk i koliko ja mogu vidjeti to izgleda kao da ima potrebne datoteke althoug to očito ne izgleda kao slika na punu maloprodaji OEM disk koji je ono što sam od koristi za instaliranje.
Old 1. srpnja 2009, 14:35
Donatorska Grupa

Recovery diskova često može biti PIA ..... to bi moglo biti vrijedno izradu kopija diska, samo u slučaju da je optički disk koji imaju problema čitati. Također, ako je disk oštećen je postao / nečitak, ovaj će se prikazati prilikom kopiju.
Old 1. srpnja 2009, 14:38
Member Group

PIA ....?
Old 1. srpnja 2009, 14:39
Donatorska Grupa

Bolovi u Ar $ e
Old 1. srpnja 2009, 15:11
Member Group

Možete reći da je opet. Moj prvi PC dolazi isprepletenost i unutar tjedna sam imala ro ponovo instalirati operacijski sustav. Prvi put sam pokušao, oporavak disk nije sugerirao da rade i ja vratiti Stroj na njih. JA nije 'gnjaviti i kupio svoju kopiju sustava Windows. Isprepletene su patetičan.

8 godina kasnije, prijatelj kupuje jedan mrežaste pc. Recovery disk ne radi!

Neke stvari u životu nikad ne mijenjaju.
Old 2. srpnja 2009, 13:22
Member Group

Win 7 instalirati isti rezultat, tako da nije mrežaste instalacijski CD. Mogao je biti povezane hardver.

Možda da se stara tipkovnica uzimajući u načinu ....? Nešto smiješno se događa sa tastature indikator svjetla. Samo primjetili da čak i sa strojem isključi svjetla ostaju dva dana. Nešto nisam vidio prije. Am će dodatak u moje druge tipkovnica i miš ožičen li da dobije me nigdje.

Am lajanje na potpuno krivo stablo ...?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.