![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Have a barátok számítógép rögzíti. Merevlemez úgy tűnik, hogy a has gone fel. Nem olvastam teljesen kattintással stb Új merevlemezt és próbál telepíteni a Vista MESH helyreállítási CD-t, amely páratlan eredmény. Telepítse megy jól, amíg reboot. BIOS ad lehetőséget, hogy "ESC indítható, de ezzel csak azt nekem kerek ismét a korábbi telepíteni a Vista nem mozgatnak, hogy a következő telepíteni. Nyomja meg az ESC ad egy boot dos parancsot, hogy bármely gomb megnyomásával indítható a CD. Ez növeli egy újratelepítés. Próbálok anythign mást csak eredmények DOS lemez olvasási hiba. Nem vagyok tapasztalatlan a újratelepítéséhez operációs rendszerek. Megpróbáltam settign BIOS vissza indítani merevlemezét a MESH tanácsot, hogy a lemez nem szükséges a többi telepítési folyamatot. Ugyanaz az eredmény. Az új merevlemez particionálandó egy GB elsődleges aktív partíció a rendszer, és a többi (400GB vagy úgy) a logikai partíció adatait. Én vagyok a megfelelő fórum a háló, de ez is fájdalmasan lassú, a hozzászólások nem olvasható, amíg a moderátor lehetővé tette számukra, és ezek nem jön ki a sokat. BTW, hogy csak 1 GB RAM, így nem a "Vista nem telepíti a 2GB RAM vagy" kérdés. Tud akárki adjon nekem bármilyen pointers? I have a web keresett, de nem találtam sokat, de talán én vagyok kereső a rossz dolog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biztos benne, hogy a helyreállítási lemez van, valójában comtains Windows? ..... Sok Recovery Disks egyszerűen tartalmazza a közüzemi hozzáférni, és helyreállítja a rejtett partíció a HDD, amely tartalmazza az eredeti képet, az operációs rendszer, a gyári telepítést.
| |||
| |||
| Én azt mondta az eladó és a dokumentáció igazolja ezt, hogy a helyreállítási lemez tartalmazza a teljes verziójú Windows-t. Azt is ellenőrizni fogja, hogy megint velük. |
|
| |||
| |||
| csak felfedezni a lemezen, és mi van rajta |
|
| |||
| |||
| MESH ismét megerősítette, hogy semmi más nem kell újratelepíteni, mint a többi lemezen. Nem a merevlemezt helyreállítási partíció szükséges. Ez egy önálló telepítő lemezen. Ha már egy pillantást a lemezen, és amennyire én látom úgy néz ki a szükséges fájlokat althoug ez nyilvánvalóan nem úgy néz ki, mint a kép a teljes kiskereskedelmi OEM lemez ami vagyok használt telepítéskor. |
|
| |||
| |||
| Recovery Disks gyakran a PIA ..... lehet, hogy érdemes egy-egy példányát a lemezen, csak abban az esetben, ha az optikai meghajtó nem olvassa el, amelyek a problémákat. Továbbá, ha a lemez már sérült / olvashatatlan, ez jelenik meg, amikor egy-egy példányát. |
|
| |||
| |||
| PIA ....? |
|
| |||
| |||
| Fájdalom az Ar $ e |
|
| |||
| |||
| Azt lehet mondani, hogy újra. Az első PC érkeztek Hálószembőség és hét volt ro újratelepíteni az operációs rendszert. Első alkalommal megpróbáltam a helyreállítási lemez nem dolgozik, és azt javasolta, vissza a gép is. Nem zavar, és vásárolt a saját példányát a Windows-t. MESH szánalmas volt. 8 évvel később, barát vásárol Hálószembőség db. Recovery lemez nem működik! Vannak dolgok az életben soha nem változnak. |
|
| |||
| |||
| Win 7 telepíteni ugyanazt az eredményt, ezért nem az a MESH telepítő CD-t. Lehet, hardver kapcsolatban. Lehet, hogy a régi billentyűzet Ismerkedés az úton ....? Valami furcsa történt a billentyűzet jelzőfények. Csak észre, hogy még a gép kikapcsol két fény marad. Valami nem láttam azelőtt. Megyek plug in my más billentyűzet és vezetékes egeret, hogy lássa, hogy nekem jut sehova. Am ugatására teljesen a rossz fa ...? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| XP újratelepítése | lolli_pop | A Windows operációs rendszerek | 2 | 13. január 2009 16:20 |
| A Windows újratelepítése a lemez | mpenney | A Windows operációs rendszerek | 5 | 11 Sep 2008 13:52 |
| A Windows XP újratelepítése | PyroTails | A Windows operációs rendszerek | 7 | 11 Sep 2008 00:05 |
| Windows újratelepítésével | colorblind | A Windows operációs rendszerek | 5 | 10. Szeptember 2008 22:35 |
| A Windows XP újratelepítése | mxmad32 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 14. Szeptember 2007 14:54 |
| Téma eszközök | |
| |