kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Trouble Vista újratelepítése

Reply

Téma eszközök
Old Június 30 2009, 10:10
Csoport tagja

Default Trouble Vista újratelepítése

Have a barátok számítógép rögzíti. Merevlemez úgy tűnik, hogy a has gone fel. Nem olvastam teljesen kattintással stb
Új merevlemezt és próbál telepíteni a Vista MESH helyreállítási CD-t, amely páratlan eredmény.

Telepítse megy jól, amíg reboot. BIOS ad lehetőséget, hogy "ESC indítható, de ezzel csak azt nekem kerek ismét a korábbi telepíteni a Vista nem mozgatnak, hogy a következő telepíteni.

Nyomja meg az ESC ad egy boot dos parancsot, hogy bármely gomb megnyomásával indítható a CD. Ez növeli egy újratelepítés. Próbálok anythign mást csak eredmények DOS lemez olvasási hiba.

Nem vagyok tapasztalatlan a újratelepítéséhez operációs rendszerek. Megpróbáltam settign BIOS vissza indítani merevlemezét a MESH tanácsot, hogy a lemez nem szükséges a többi telepítési folyamatot.

Ugyanaz az eredmény.

Az új merevlemez particionálandó egy GB elsődleges aktív partíció a rendszer, és a többi (400GB vagy úgy) a logikai partíció adatait.

Én vagyok a megfelelő fórum a háló, de ez is fájdalmasan lassú, a hozzászólások nem olvasható, amíg a moderátor lehetővé tette számukra, és ezek nem jön ki a sokat.

BTW, hogy csak 1 GB RAM, így nem a "Vista nem telepíti a 2GB RAM vagy" kérdés.
Tud akárki adjon nekem bármilyen pointers? I have a web keresett, de nem találtam sokat, de talán én vagyok kereső a rossz dolog.
Old Június 30 2009, 14:18
Donor Group

Biztos benne, hogy a helyreállítási lemez van, valójában comtains Windows? ..... Sok Recovery Disks egyszerűen tartalmazza a közüzemi hozzáférni, és helyreállítja a rejtett partíció a HDD, amely tartalmazza az eredeti képet, az operációs rendszer, a gyári telepítést.

Ha ez a helyzet, a helyreállítási Doisk nem jó tovább ......... szükség lesz a Windows telepítő lemez, mint az új meghajtó nem lesz a rejtett partíció.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 30 2009, 14:36
Csoport tagja

Én azt mondta az eladó és a dokumentáció igazolja ezt, hogy a helyreállítási lemez tartalmazza a teljes verziójú Windows-t. Azt is ellenőrizni fogja, hogy megint velük.
Old Július 1 2009, 00:59
Donor Group

csak felfedezni a lemezen, és mi van rajta
Old Július 1 2009, 14:25
Csoport tagja

MESH ismét megerősítette, hogy semmi más nem kell újratelepíteni, mint a többi lemezen. Nem a merevlemezt helyreállítási partíció szükséges. Ez egy önálló telepítő lemezen.

Ha már egy pillantást a lemezen, és amennyire én látom úgy néz ki a szükséges fájlokat althoug ez nyilvánvalóan nem úgy néz ki, mint a kép a teljes kiskereskedelmi OEM lemez ami vagyok használt telepítéskor.
Old Július 1 2009, 14:35
Donor Group

Recovery Disks gyakran a PIA ..... lehet, hogy érdemes egy-egy példányát a lemezen, csak abban az esetben, ha az optikai meghajtó nem olvassa el, amelyek a problémákat. Továbbá, ha a lemez már sérült / olvashatatlan, ez jelenik meg, amikor egy-egy példányát.
Old Július 1 2009, 14:38
Csoport tagja

PIA ....?
Old Július 1 2009, 14:39
Donor Group

Fájdalom az Ar $ e
Old Július 1 2009, 15:11
Csoport tagja

Azt lehet mondani, hogy újra. Az első PC érkeztek Hálószembőség és hét volt ro újratelepíteni az operációs rendszert. Első alkalommal megpróbáltam a helyreállítási lemez nem dolgozik, és azt javasolta, vissza a gép is. Nem zavar, és vásárolt a saját példányát a Windows-t. MESH szánalmas volt.

8 évvel később, barát vásárol Hálószembőség db. Recovery lemez nem működik!

Vannak dolgok az életben soha nem változnak.
Old Július 2 2009, 13:22
Csoport tagja

Win 7 telepíteni ugyanazt az eredményt, ezért nem az a MESH telepítő CD-t. Lehet, hardver kapcsolatban.

Lehet, hogy a régi billentyűzet Ismerkedés az úton ....? Valami furcsa történt a billentyűzet jelzőfények. Csak észre, hogy még a gép kikapcsol két fény marad. Valami nem láttam azelőtt. Megyek plug in my más billentyűzet és vezetékes egeret, hogy lássa, hogy nekem jut sehova.

Am ugatására teljesen a rossz fa ...?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
XP újratelepítése lolli_pop A Windows operációs rendszerek 2 13. január 2009 16:20
A Windows újratelepítése a lemez mpenney A Windows operációs rendszerek 5 11 Sep 2008 13:52
A Windows XP újratelepítése PyroTails A Windows operációs rendszerek 7 11 Sep 2008 00:05
Windows újratelepítésével colorblind A Windows operációs rendszerek 5 10. Szeptember 2008 22:35
A Windows XP újratelepítése mxmad32 A Windows operációs rendszerek 9 14. Szeptember 2007 14:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.