פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

בעיות התקנה מחדש Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 30 יוני 2009, 10:10
חבר קבוצת

Default בעיות התקנה מחדש Vista

יש לך חברים כדי לתקן את המחשב. כונן קשיח נראה שיהיה הלכו בטן למעלה. לא ניתן לקרוא במלואם, לחיצה וכו '
יש לך כונן קשיח חדש ואת מנסה להתקין את Vista על תקליטור עינית התאוששות הוא נותן תוצאה משונה.

הולך בסדר עד התקן אתחול מחדש. ה-BIOS נותן אפשרות ל 'ESC כדי אתחול', אך עושה זאת רק לוקח אותי שוב בסיבוב הקודם עם ההתקנה של Vista הוא זז, כדי לאפשר את התקנת הבא.

לחיצה על ESC כדי אתחול DOS אחר נותן פקודה ללחוץ על מקש כלשהו כדי לאתחל מהתקליטור. זה מבקש אחר התקנה מחדש. ניסיון anythign אחר רק תוצאות DOS לקרוא שגיאת דיסק.

אני לא חסר נסיון ב התקנה מחדש של מערכת הפעלה. ניסיתי settign לראש ה-BIOS אתחול מ הכונן הקשיח כפי mesh יעוץ דיסק כי אין צורך למנוחה של תהליך ההתקנה.

התוצאה זהה.

הדיסק הקשיח החדש הוא partitioned עם GB העיקרי עבור המחיצה הפעילה את מערכת והשאר (400GB בערך) מחיצה לוגית לנתונים.

אני המקבילה על עינית הפורום אבל זה לאט כמו painfully הודעות לא ניתן לקרוא עד מנהל אפשרה להם והם לא מגיעים עם הרבה יותר.

BTW יש רק 1GB זיכרון RAM, כך שהוא לא 'Vista לא להתקין עם 2GB זיכרון RAM או יותר מ' בעיה.
מישהו יכול לתת לי כל המצביעים? אני מחפש באינטרנט אך עדיין לא נמצא הרבה אבל אולי אני מחפש את הדבר הלא נכון.
Old 30 יוני 2009, 14:18
קבוצת תורמים

האם אתה בטוח שיש לך דיסק לשחזור, בעצם comtains של Windows? ..... שחזור דיסקים רבים פשוט מכילים את תוכנית השירות גישה ולשחזר מתוך מחיצה מוסתרת על HDD, אשר מכיל את התמונה המקורית של מערכת ההפעלה, להתקין בבית במפעל.

במקרה זה, את השחזור Doisk הוא לא טוב יותר ......... תצטרך דיסק ההתקנה של Windows, כמו הכונן החדש שלך לא תהיה על מחיצה מוסתרת.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 יוני 2009, 14:36
חבר קבוצת

אני סיפרתי על ידי הספק ו בתיעוד מאשרת זאת, כי התאוששות הדיסק מכיל גרסה מלאה של Windows. אני מוכן לבדוק שוב עם אותם אליה.
Old 1 יולי 2009, 00:59
קבוצת תורמים

פשוט לחקור את הדיסק ולראות מה יש בו
Old 1 יולי 2009, 14:25
חבר קבוצת

יש עינית אישר שוב כי שום דבר אחר יש צורך להתקין מחדש את הדיסק השני מאשר. אין גישה לכונן הקשיח לשחזור מחיצה היא חובה. זה דיסק ההתקנה העצמאית.

כבר נלקח מבט על דיסק, וזאת עד כמה אני יכול לראות את זה נראה כאילו יש לו את הקבצים הדרושים althoug זה כמובן לא נראה כמו קבצים ב מסחרית מלאה OEM דיסק בו הוא מה אני משמש התקנת מ.
Old 1 יולי 2009, 14:35
קבוצת תורמים

שחזור דיסקים לעיתים קרובות יכול להיות PIA ..... זה יכול להיות שווה עשיית עותק של הדיסק, רק במקרה של הכונן האופטי הוא נתקל בבעיות לקרוא. כמו כן, אם הדיסק פגום / unreadable, זה יוצגו בעת ביצוע עותק.
Old 1 יולי 2009, 14:38
חבר קבוצת

PIA ....?
Old 1 יולי 2009, 14:39
קבוצת תורמים

כאב את AR $ E
Old 1 יולי 2009, 15:11
חבר קבוצת

אתה יכול להגיד את זה שוב. המחשב הראשון שלי הגיעו לשלב ובתוך שבועות היו לי ro להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. ניסיתי פעם ראשונה, את מסוף הדיסק לא עובד והם הציעו לי להחזיר את המחשב להם. אני לא מפריע ו שלי קנה עותק של Windows. עינית היו פתטי.

8 שנים מאוחר יותר, חבר קונה רשת של המחשב. שחזור דיסק לא עובד!

ישנם דברים בחיים לא לשנות.
Old 2 יולי 2009, 13:22
חבר קבוצת

הרוויחו 7 להתקין אותה תוצאה אז זה לא לסבך את תקליטור ההתקנה. הוא יכול להיות קשור לחומרה.

אולי כי המקלדת הישנה מקבל את הדרך ....? משהו מצחיק שקורה עם מקלדת צג האורות. רק שם לב, כי גם עם מכונת עברת את שני האורות להישאר על. משהו לא ראיתי בעבר. אני הולך לתקוע תקע המקלדת שלי אחרים וכן חוטית העכבר כדי לראות אם זה מגיע לי בכל מקום.

Am barking לגמרי את העץ הלא נכון ...?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנה מחדש XP lolli_pop מערכות ההפעלה Windows 2 13 ינואר 2009 16:20
התקנה מחדש של Windows מהדיסק mpenney מערכות ההפעלה Windows 5 11th ספטמבר 2008 13:52
התקנה מחדש של Windows XP PyroTails מערכות ההפעלה Windows 7 11th ספטמבר 2008 00:05
התקנה מחדש של Windows colorblind מערכות ההפעלה Windows 5 10 ספטמבר 2008 22:35
התקנה מחדש של Windows XP mxmad32 מערכות ההפעלה Windows 9 14 ספטמבר 2007 14:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.