![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar draugai PC nustatyti. Kietasis diskas, atrodo, dingo pilvo viršų. Negalite perskaityti iki galo, spustelėję tt Ar naują kietąjį diską ir bando įdiegti Vista iš Recovery CD mesh suteikia nelyginis rezultatas. Įdiekite eina bauda iki perkrovimo. BIOS suteikia galimybe 'esc paleisti ", bet tai padaryti tereikia Me Round vėl su praėjusiais įdiegti Vista bus perkeltos į kitą būtų galima įdiegti. Paspausdami ESC įkelti suteikia dar dos komandą paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD. Tai skatina kitą iš naujo įdiegti. Bandymas anythign ką tik rezultatus DOS disko skaitymo klaida. Nesu nepatyrimo ir įdiegti operacines sistemas. Mėginau settign Atgal į BIOS įkelti iš kietojo disko kaip mesh patarti, kad diskas nėra reikalingas poilsis diegimo procesas. Pat rezultatas. Naujas kietasis diskas yra padalintas su GB pagrindinės veikliosios medžiagos, dėl pertvarų sistemos ir poilsiui (400GB arba tiek) loginio disko duomenis. Aš dėl atitinkamų mesh forumas, bet tai skausmingai lėtai, kaip postų negalima perskaityti iki moderatoriui leido jiems ir jie nėra artėja su daug. BTW yra tik 1GB RAM, kad tai ne "Vista" nėra įdiegti su 2 GB RAM arba daugiau "klausimas. Ar kas nors duoti man kokių nors patarimų? Turiu ieškojo internete, tačiau nebuvo rasta daug, bet gal aš ieškoti blogas dalykas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tikrai Recovery Disk turite, faktiškai comtains Windows? ..... utilizavimo Ratlankiai tiesiog turėti naudos gauti ir atkurti iš paslėptų skaidinys HDD, kad yra originalus vaizdas OS gamykloje įdiegti.
| |||
| |||
| Man sakė, pardavėjas ir dokumentus patvirtina tai, kad išieškojimo diske yra pilna versija Windows. Aš patikrinti jų vėl nors. |
|
| |||
| |||
| tiesiog Naršyti diską ir pamatyti, kas joje |
|
| |||
| |||
| AKIŲ patvirtino dar kartą, kad nieko reikia įdiegti iš naujo, išskyrus diską. Nėra prieigos prie kietojo disko atkūrimo disko nereikia. Tai standalone diegimo disko. Jau buvo apie disko išvaizda ir kiek matau, atrodo, kad jis turi reikiamų failų althoug jis akivaizdžiai neatrodo kaip į visą mažmeninę OEM disko, kuris ką aš naudoju Diegimas iš failų. |
|
| |||
| |||
| Atkūrimo Ratlankiai dažnai gali būti PIA ..... vertėtų padaryti iš disko kopiją, tik tuo atveju, optinis įrenginys yra perskaitę problemų. Taip pat, jei diskas yra sugadintas / neįskaitomas, tai bus rodomi darant kopiją. |
|
| |||
| |||
| PIA ....? |
|
| |||
| |||
| Skausmas Ar $ e |
|
| |||
| |||
| Galite pasakyti, kad vėl. Mano pirmasis kompiuteris buvo iš Mesh ir per kelias savaites turėjau RO įdiegti operacinę sistemą. Aš pirmą kartą pabandė, atkūrimo diskas neveikia, ir jie pasiūlė man grąžinti mašiną į juos. Nesu rūpintis ir nusipirkau savo Windows kopija. AKIŲ buvo apgailėtina. 8 metų, draugas perka Mesh vnt. Recovery diskas neveikia! Kai kurie dalykai gyvenime nesikeičia. |
|
| |||
| |||
| Win 7 diegti tokį patį rezultatą, todėl nėra mesh diegimo CD. Ar galima įtaisai. Gal, kad senosios klaviatūros jis susipažino taip ....? Kažkas Juokingi vyksta su klaviatūra rodiklio žibintus. Tiesiog pastebėjau, kad net su mašina išjungti du žiburiai likti. Something I haven't seen before. Einu prijungti mano kiti klavišiniai ir laidine pele rodyti, kad jei pasireiškia mane visur. Esu loti visiškai iki klaidingą medis ...? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiegti XP | lolli_pop | Windows "operacinės sistemos | 2 | 13 sausis 2009 16:20 |
| Naujo įdiegti "Windows" iš disko | mpenney | Windows "operacinės sistemos | 5 | 11 rugsėjis 2008 13:52 |
| "Windows XP" iš naujo | PyroTails | Windows "operacinės sistemos | 7 | 11 rugsėjis 2008 00:05 |
| Įdiegti Windows | Colorblind | Windows "operacinės sistemos | 5 | 10 rugsėjis 2008 22:35 |
| Naujo įdiegti "Windows XP" | mxmad32 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 14 rugsėjis 2007 14:54 |
| Temos įrankiai | |
| |