![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Have friends datoru fiksēt. Cietais disks, šķiet, ir devies vēders augšu. Nevar nolasīt pilnībā, noklikšķinot uc
Vai jauno cieto disku un mēģina instalēt Vista ACU atgūšanas CD dod nepāra rezultātu. Install iet naudas sodu līdz reboot. BIOS dod iespēju ar "ESC, lai boot", bet to darot tikai ņem mani turp atkal ar iepriekšējo instal vista, ko pārvieto, lai par nākamo instalēt. Nospiežot ESC, lai boot sniedz vēl dos komandu, nospiediet jebkuru taustiņu, lai boot no CD. Tas liek vēl atjaunošanu. Trying anythign vēl tikai rada DOS disku lasīt kļūda. Es neesmu nepieredzējuši pārinstalēt operāciju sistēmas. Es esmu mēģinājis settign BIOS atpakaļ palaist no cietā diska, kā ACU informē, ka disks nav vajadzīgs attiecībā uz pārējo uzstādīšanas procesā. Pašu rezultātu. Jauns cietais disks ir sadalīts ar GB primārais aktīvais nodalījums sistēmu un atpūta (400GB vai SO) loģisks partition datus. Es esmu, kas atbilst par ACU forumu, bet tas ir sāpīgi lēns, jo amatus nevar izlasīt līdz moderator ļāva viņiem un viņi nedrīkst nāk klajā ar daudz. BTW ir tikai 1GB RAM tik tas nav "Vista nav instalēt ar 2GB RAM vai vairāk" problēmu. Vai kāds varētu man jebkurā norādes? I have searched tīmekļa bet nav atraduši daudz, bet varbūt es meklēt nepareiza lieta. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai esat pārliecināts, ka Recovery Disk esi, patiesībā comtains Windows? ..... daudzām reģenerēšanas Diski vienkārši būt noderīgas, lai piekļūtu un atjaunot no slēptām partition uz HDD, kas satur oriģinālu tēlu OS, pie Factory instalēt.
|
|||
|
|||
|
Es esmu teicis, ka pārdevējs un dokumentāciju apstiprina, ka atgūšana disks satur pilnu Windows versiju. Es pārbaudīt ar tiem vēlreiz though.
|
|
|
|||
|
|||
|
tikai izpētīt disku un redzēt, kas par to
|
|
|
|||
|
|||
|
ACU apstiprināja vēlreiz, ka nekas cits nav vajadzīgs, lai atkārtoti, izņemot disku. Nav pieejama cietais disks atgūšana nodalījums ir nepieciešama. Tas ir savrups instalācijas disku.
Jau bija skatīties uz diska un cik es varu redzēt izskatās, ka tas ir nepieciešams faili althoug tas acīmredzot nešķiet par pilnu mazumtirdzniecības OEM disku, kas ir tas, ko esmu pieradis instalēšanai no failiem. |
|
|
|||
|
|||
|
Reģenerācija Diski bieži var PIA ..... ir vērts veikt kopiju diska, tikai gadījumā, ja optiskais disks ir izlasot problēmas. Arī tad, ja disks ir kļuvusi par bojātu / nesalasāms, tas parādās, veicot kopiju.
|
|
|
|||
|
|||
|
PIA ....?
|
|
|
|||
|
|||
|
Sāpes Ar $ e
|
|
|
|||
|
|||
|
Var teikt, ka vēlreiz. Mans pirmais PC bija no Mesh un dažu nedēļu laikā man bija ro jāpārinstalē operētājsistēma. Es pirmo reizi mēģināju, atgūšana disks nestrādāja, un viņi ieteica man atgriezties mašīna uz tiem. I didn't bother un nopirka savu Windows kopiju. ACU bija nožēlojami.
8 gadus vēlāk, draugs pērk Mesh gab. Recovery disks nedarbojas! Dažas dzīves lietas nekad nemainās. |
|
|
|||
|
|||
|
Win 7 instalēt pašu rezultātu, tāpēc nav ACU instalācijas CD. Vai tas būtu aparatūras saistīti.
Varbūt, ka vecās klaviatūras kļūst jo tā ....? Kaut kas jocīgs notiek ar klaviatūras indikatora gaismas. Tikko pamanīju, ka pat ar automātu izslēgts divas lampas paliek. Kaut ko es neesmu redzējis. Dodos uz spraudni manā citu klaviatūru un vadu peli, lai redzētu, kas izpaužas mani visur. Am riešana pilnīgi līdz nepareizu koku ...? |