rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trouble Ponowna Vista

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 czerwca 2009, 10:10
Członek grupy

Masz znajomych PC ustalić. Dysk twardy wydaje się już na brzuchu. Nie można odczytać w pełni, klikając itp.
Czy nowy dysk twardy i próbuje zainstalować Vista z oczek odzysku CD daje dziwne wyniki.

Zainstaluj idzie dobrze do momentu ponownego uruchomienia. BIOS-u daje możliwość "ESC do uruchomienia", ale to po prostu bierze mnie rundy ponownie z poprzednią instalację Vista przemieszczane w celu umożliwienia następnej instalacji.

Naciśnięcie ESC, aby uruchomić daje innym dos komendy naciśnij dowolny klawisz, aby uruchomić komputer z dysku CD. To kolejny monit reinstalacji. Próba anythign jeszcze tylko wyniki w DOS dysku błąd odczytu.

Nie jestem niedoświadczona w ponownej eksploatacji systemów. Mam wypróbowany settign BIOS do uruchamiania z dysku twardego jak OCZEK doradzać, że dysk nie jest potrzebny do reszty instalacji.

Taki sam wynik.

Nowy dysk twardy jest podzielony z pierwotnego GB aktywnej partycji dla systemu, a reszta (400GB lub więcej) logicznym partycji danych.

Jestem oczek odpowiadających na forum, ale jest to boleśnie powolny jak posty nie mogą być odczytywane do moderatora pozwoliło im i nie są one ze znacznie najbliższych.

BTW jest tylko 1GB pamięci RAM, tak nie jest ona "Vista nie instaluje z 2GB pamięci RAM lub więcej" problemu.
Czy ktoś może mi dać żadnych wskazówek? Mam wyszukuje w sieci, ale nie może znaleźć dużo, ale jestem poszukiwaniu rzeczy złe.
Old 30 czerwca 2009, 14:18
Grupa dawcy

Czy na pewno odzyskiwania dysku masz, faktycznie comtains Windows? ..... Odzyskiwanie po prostu wiele dysków zawierają narzędzie do dostępu i przywrócić z ukrytej partycji na HDD, które zawiera oryginalny obraz systemu operacyjnego, na fabrycznych instalacji.

W takim przypadku, Państwa Odzyskiwanie Doisk ma dobry więcej ......... będziesz potrzebował dysku instalacyjnego systemu Windows, jako nowego napędu nie ma ukrytych partycji.

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 czerwca 2009, 14:36
Członek grupy

Poinformowano mnie, przez sprzedawcę i dokumentacja potwierdza to, że odzyskanie dysku zawiera pełną wersję systemu Windows. Będę z nimi ponownie sprawdzić though.
Old 1 lip 2009, 00:59
Grupa dawcy

tylko zbadanie dysku i zobacz co na niej
Old 1 lip 2009, 14:25
Członek grupy

OCZEK potwierdziły ponownie, że nic innego nie jest potrzebne do ponownej instalacji innych niż dysk. Brak dostępu do dysku twardego odzyskiwania partycji jest wymagane. Jest to samodzielny dysku instalacyjnego.

Już się na dysku i tak dalece jak widzę, to wygląda na to, że posiada wymagane pliki althoug to oczywiście nie wyglądają jak pliki w pełnym detaliczny OEM dysku, który jest co ja używany do instalacji z.
Old 1 lip 2009, 14:35
Grupa dawcy

Odzyskiwanie dysków może być często PIA ..... to może być warto kopii dysku, tylko w przypadku napędu optycznego odczytu ma problemów. Ponadto, jeżeli dysk został uszkodzony / nieczytelny, to pojawiają się podczas tworzenia kopii.
Old 1 lip 2009, 14:38
Członek grupy

PIA ....?
Old 1 lip 2009, 14:39
Grupa dawcy

Ból w Ar $ e
Old 1 lip 2009, 15:11
Członek grupy

Można powiedzieć, że ponownie. Mój pierwszy komputer pochodzi od siatki iw tydzień miałem ro ponowna instalacja systemu operacyjnego. Po raz pierwszy próbowałem, odzyskiwania dysku nie działa i zasugerował wrócę maszyny do nich. I didn't bother i kupił własną kopię systemu Windows. OCZEK były pathetic.

8 lat później, przyjaciel kupuje Mesh szt. Odzyskiwanie dysku nie działa!

Niektóre rzeczy w życiu nie zmieni.
Old 2 lipca 2009, 13:22
Członek grupy

Win 7 zainstalować sam wynik nie jest oczek płyty instalacyjnej. Czy może to być związane sprzętu.

Być może, że stare klawiatury uzyskanie w sposób ....? Coś się dzieje z funny klawiatury wskaźnik świeci. Wystarczy zauważyć, że nawet z maszyny wyłączony pozostanie na dwie lampy. Coś mam nie widziałem wcześniej. Am going to wtyczka w moim inne klawiatury i myszki wired, aby sprawdzić, czy dostaje mnie wszędzie.

Am szczekliwy całkowicie na złe drzewo ...?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.