menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Problémy Preinštalovať Vista

Reply

Thread Tools
Old 30. júna 2009, 10:10
Člen Skupina

Default Problémy Preinštalovať Vista

Have a priatelia PC opraviť. Pevný disk sa zdá, že odišla zbankrotovat. Nevedia čítať v plnom rozsahu, klikanie atď
Mať nový pevný disk a pokuse o inštaláciu Vista od oka využitie CD dáva divné výsledky.

Inštalácia je pokuta až do reštartu. BIOS dáva možnosť 'ESC pre start', ale to sa mi práve kolo opäť s predchádzajúcej inštalácii Vista bola premiestnená do priestorov pre ďalšiu inštaláciu.

Stlačením klávesu ESC boot dos dáva iný povel ku stlačení ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD-ROM. To vedie k ďalšej reinstalace. Pokus anythign inde len výsledky v DOS disk read error.

Nejsem nezkuąení v přeinstaloval operačné systémy. Som sa pokúsil settign BIOS späť na zavedenie z pevného disku ako OK radiť, že disk nie je potreba pre zvyšok inštalácie.

Rovnaký výsledok.

Na nový pevný disk je rozdelený s GB primárny aktívny oddiel pre systém a zvyšok (400GB alebo tak) logický oddiel pre dáta.

Som zodpovedá na OK fórum, ale je to hrozně pomalé, ako orgány nedá čítať, kým moderátorom umožnila im a nie prišiel s ďaleko.

BTW existuje iba 1GB RAM, takže to nie je 'Vista neinstaluje sa 2gb RAM alebo viac ako' vydanie.
Môže mi niekto dať akékoľvek odkazy? Som hľadali na webe, ale nenašla veľa, ale snad jsem hľadajú zle.
Old 30. júna 2009, 14:18
Darcu Skupina

Ste si istí, že na obnovenie Disk ste skutočne comtains Windows? ..... Vymáhanie mnohých diskov jednoducho obsahujú nástroj pre prístup a obnovení zo skrytého oddielu na HDD, ktorý obsahuje pôvodný obrázok na OS, na továrenskú inštaláciu.

Pokiaľ ide o tento prípad, že vaše zotavenie Doisk nie je dobré ďalšie ......... budete potrebovať inštalačný disk systému Windows, ako vaše nové jednotky nebude mať skrytý oddiel.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30. júna 2009, 14:36
Člen Skupina

Já jsem řekl, predajca a dokumentácia, potvrdzuje to, že využitie disku obsahuje kompletnú verziu systému Windows. Budem kontrolovať keď sa s nimi znova.
Old 1. júla 2009, 00:59
Darcu Skupina

len skúmať disk a pozrieť sa, čo je na ňom
Old 1. júla 2009, 14:25
Člen Skupina

OK opäť potvrdilo, že nič iného, je potřeba přeinstalovat, ako je disk. Žiadny prístup k pevnému disku oblasť využitia je potrebná. Jedná sa o samostatný inštalačný disk.

Už vziať si na disku a ak vidím to vyzerá, že má potrebné súbory althoug to samozrejme nevyzerá, ako sa súbory na plnú predajné OEM disku, ktorý je, čo mám použiť pre inštaláciu z.
Old 1. júla 2009, 14:35
Darcu Skupina

Vymáhanie diskov môže byť často PIA ..... to by mohlo byť užitočné vytvoriť kópiu disku, len v prípade, že optické mechaniky má čítať problémy. Aj v prípade, že disk sa stal poąkodený / nečitateľné, to ukáže až pri kópiu.
Old 1. júla 2009, 14:38
Člen Skupina

PIA ....?
Old 1. júla 2009, 14:39
Darcu Skupina

Bolesti v Ar $ e
Old 1. júla 2009, 15:11
Člen Skupina

Môžete to zopakovať. Moje prvé PC prišiel z pletiva a vnútri týždňov som ro preinštalujte operačný systém. Prvýkrát som sa pokúsil, obnovenie disk nefungoval a navrhol som návrat stroje na ne. I didn't obťažovať a kúpil svoju vlastnú kópiu systému Windows. OK boli úbohé.

8 rokov neskôr, priateľ kupuje Mesh ks. Vymáhanie disk nefunguje!

Niektoré veci v živote sa nikdy nezmení.
Old 2. júla 2009, 13:22
Člen Skupina

Win 7 nainštalovať rovnaký výsledok tak to nie je ok, inštalačné CD. Mohol by to byť kovania.

Možno, že staré klávesnice dostať do cesty ....? Niečo vtipného deje s klávesnicou indikátor svetla. Stačí si uvedomiť, že aj sa stroj vypne zostať na dve svetla. Niečo som ešte nikdy nevidel. Chystám plug in my ostatní klávesnice a myši drôtové vidieť, že ak sa mi nikde.

Am stekaniu až úplne zlý strom ...?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.