мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Троубле поново инсталирајте Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. јуни 2009, 10:10
Мембер Гроуп

Default Троубле поново инсталирајте Виста

Имати пријатеље ПЦ поправити. Врстом диску појављује се попео на трбуху горе. Не можете прочитати у целости, кликом итд
Имате нови хард диск и покушавате да инсталирате Виста са ЦД-месх опоравак даје распарен резултат.

Инсталација иде фино док поновно подизање система. БИОС даје опцију за "ЕСЦ на боот ', али то траје само мене опет са округлог претходне инсталације виста се преселио допустити за идућу инсталирате.

Притиском на ЕСЦ боот даје другу дос команду да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а. Овај други потичу поновне инсталације. Покуссавају анытхигн остало само резултате у ДОС диск реад еррор.

Ја сам не у поновном инсталирању неискусне рад система. Покушао сам сеттигн леђа БИОС то чизма фром хард диск као месх саветујемо да се диск није потребна за остатак инсталације процес.

Исти резултат.

Тхе неу хард диск је партитионед са примарном ГБ активну партицију за систем а остатак (400ГБ или тако) логичан партицију за податке.

Ја сам одговарајући на месх форум, али то је болно споро као постови се не може прочитати док модератор је дозвољено њих и они не долазе са много.

БТУ постоји само 1ГБ РАМ-а на тај начин своју 'не' Виста не инсталирате са 2ГБ РАМ-а или преко 'проблем.
Може било ко давати мене било ког курсора? Ја сам претражили на веб, али нисте пронашли пуно али можда сам у потрази за погрешну ствар.
Old 30. јуни 2009, 14:18
Донаторска Група

Јесте ли сигурни Рецоверы Диск имате, заправо цомтаинс Уиндоус? ..... многи Рецоверы дискове једноставно да садржи Утилиты за приступ и враћање из скривених партиција на ХДД, који садржи оригиналне слике ОС, у Творници инсталирате.

У том случају, ваш опоравак Доиск је добра нема више ......... потребан вам је Уиндоус Инсталлатион диска, као свој нови погон неће имати скривене партиције.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 30. јуни 2009, 14:36
Мембер Гроуп

Ја сам рекао понудацу и документација потврђује то, да је опоравак диск садржи пуну верзију система Уиндоус. Ја ћу проверити са њима ипак.
Old 1. јули 2009, 00:59
Донаторска Група

само истражити диск и видети шта је на њој
Old 1. јули 2009, 14:25
Мембер Гроуп

Мрежа поново су потврдили да је потребно ништа друго осим да поново инсталирате диск. Не приступ хард диск рецоверы партиције је потребан. Ради се о самосталном инсталациони диск.

Већ узети погледати на диск и колико ја могу да видим то изгледа као да има потребне датотеке алтхоуг то очито не изгледа као слика на пуну малопродаји ОЕМ диск који је оно што сам од користи за инсталацију.
Old 1. јули 2009, 14:35
Донаторска Група

Рецоверы дискова често може бити Пиа ..... то би могло бити вриједно израду копија диска, само у случају да је оптички диск који имају проблема читати. Такође, ако је диск оштећен је постао / нечитак, овај ће се појавити приликом копију.
Old 1. јули 2009, 14:38
Мембер Гроуп

Пиа ....?
Old 1. јули 2009, 14:39
Донаторска Група

Болови у Ар $ е
Old 1. јули 2009, 15:11
Мембер Гроуп

Можете рећи да је опет. Мој први ПЦ долази испреплетеност и унутар недеље сам имала ро поново инсталирате оперативни систем. Први пут сам покушао, опоравак диск није сугерисао да раде и ја вратити Машина на њих. ЈА није 'гњавити и купио своју копију система Уиндоус. Испреплетене су патетичан.

8 година касније, пријатељ купује један мреже пц. Рецоверы диск не ради!

Неке ствари у животу никад не мењају.
Old 2. јули 2009, 13:22
Мембер Гроуп

Уин 7 инсталирате исти резултат, тако да није мреже инсталациони ЦД. Могао је бити повезане хардвер.

Можда да се стара тастатура узимајући у начину ....? Нешто смешно се дешава са тастатуре индикатор светла. Само приметили да чак и са машином искључи светла остају два дана. Нешто нисам видео пре. Ам ће додатак у моје друге тастатура и миш ожичен ли да добије ме нигдје.

Ам кора дрвета на потпуно криво стабло ...?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц