![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имати пријатеље ПЦ поправити. Врстом диску појављује се попео на трбуху горе. Не можете прочитати у целости, кликом итд
Имате нови хард диск и покушавате да инсталирате Виста са ЦД-месх опоравак даје распарен резултат. Инсталација иде фино док поновно подизање система. БИОС даје опцију за "ЕСЦ на боот ', али то траје само мене опет са округлог претходне инсталације виста се преселио допустити за идућу инсталирате. Притиском на ЕСЦ боот даје другу дос команду да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а. Овај други потичу поновне инсталације. Покуссавају анытхигн остало само резултате у ДОС диск реад еррор. Ја сам не у поновном инсталирању неискусне рад система. Покушао сам сеттигн леђа БИОС то чизма фром хард диск као месх саветујемо да се диск није потребна за остатак инсталације процес. Исти резултат. Тхе неу хард диск је партитионед са примарном ГБ активну партицију за систем а остатак (400ГБ или тако) логичан партицију за податке. Ја сам одговарајући на месх форум, али то је болно споро као постови се не може прочитати док модератор је дозвољено њих и они не долазе са много. БТУ постоји само 1ГБ РАМ-а на тај начин своју 'не' Виста не инсталирате са 2ГБ РАМ-а или преко 'проблем. Може било ко давати мене било ког курсора? Ја сам претражили на веб, али нисте пронашли пуно али можда сам у потрази за погрешну ствар. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јесте ли сигурни Рецоверы Диск имате, заправо цомтаинс Уиндоус? ..... многи Рецоверы дискове једноставно да садржи Утилиты за приступ и враћање из скривених партиција на ХДД, који садржи оригиналне слике ОС, у Творници инсталирате.
|
|||
|
|||
|
Ја сам рекао понудацу и документација потврђује то, да је опоравак диск садржи пуну верзију система Уиндоус. Ја ћу проверити са њима ипак.
|
|
|
|||
|
|||
|
само истражити диск и видети шта је на њој
|
|
|
|||
|
|||
|
Мрежа поново су потврдили да је потребно ништа друго осим да поново инсталирате диск. Не приступ хард диск рецоверы партиције је потребан. Ради се о самосталном инсталациони диск.
Већ узети погледати на диск и колико ја могу да видим то изгледа као да има потребне датотеке алтхоуг то очито не изгледа као слика на пуну малопродаји ОЕМ диск који је оно што сам од користи за инсталацију. |
|
|
|||
|
|||
|
Рецоверы дискова често може бити Пиа ..... то би могло бити вриједно израду копија диска, само у случају да је оптички диск који имају проблема читати. Такође, ако је диск оштећен је постао / нечитак, овај ће се појавити приликом копију.
|
|
|
|||
|
|||
|
Пиа ....?
|
|
|
|||
|
|||
|
Болови у Ар $ е
|
|
|
|||
|
|||
|
Можете рећи да је опет. Мој први ПЦ долази испреплетеност и унутар недеље сам имала ро поново инсталирате оперативни систем. Први пут сам покушао, опоравак диск није сугерисао да раде и ја вратити Машина на њих. ЈА није 'гњавити и купио своју копију система Уиндоус. Испреплетене су патетичан.
8 година касније, пријатељ купује један мреже пц. Рецоверы диск не ради! Неке ствари у животу никад не мењају. |
|
|
|||
|
|||
|
Уин 7 инсталирате исти резултат, тако да није мреже инсталациони ЦД. Могао је бити повезане хардвер.
Можда да се стара тастатура узимајући у начину ....? Нешто смешно се дешава са тастатуре индикатор светла. Само приметили да чак и са машином искључи светла остају два дана. Нешто нисам видео пре. Ам ће додатак у моје друге тастатура и миш ожичен ли да добије ме нигдје. Ам кора дрвета на потпуно криво стабло ...? |