![]() |
|
| |||
| |||
| Düzeltmek için bir arkadaş bilgisayar var. Sabit sürücü ölmek gitmiş gibi görünüyor. Tam vb tıklayarak okuyamıyorum Yeni sabit disk ve MeSH kurtarma CD Vista'yı yüklemeye çalışırken tek sonuç vermektedir. Yükle ince yeniden doğmuş kadar gider. BIOS ESC to 'boot' seçeneğini verir ama yaparken sadece beni tekrar önceki Vista kurulumu ile yuvarlak alır gelecek kurmak için izin vermek taşınıyor. Boot ESC tuşuna basıldığında herhangi bir CD'den boot tuşuna basın, başka bir DOS komut verir. Bu da yeniden yüklemesi sorar. Trying anythign başka DOS disk sadece sonuçlar hata okuyun. Ben işlem sistemlerinin yeniden yükleme olarak tecrübesiz değilim. Geri boot MeSH yükleme işleminin geri kalanı için gerekli olmadığını diski tavsiye olarak sabit sürücüdeki settign BIOS çalıştılar. Aynı sonuç. Yeni sabit disk, sistem için bir GB ana etkin bölüm ve geri kalanı ile bölünme ise (400GB kadar veri için) mantıklı bir bölüm. Ben MeSH forum ilgili ama bu acı mesajlar olarak yavaş okunamayacak kadar moderatör kendilerine izin verilen ve daha birlikte geliyor değildir. BTW sadece 1GB RAM bu nedenle 'Vista'da 2GB RAM yüklemez veya konu' aşmadığından's. Beni herhangi bir işaretçiler verebilir misiniz? Ben web'de arama ama daha fazla bulunamadı ama belki de yanlış bir şey ararken duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen var aslında Windows comtains Kurtarma Disketi, emin misiniz? ..... birçok Kurtarma Diskler sadece fabrikada erişmek ve HDD üzerinde gizli bir bölümünden geri o OS özgün bir görüntü içeren bir yardımcı programı, yüklemek içerir.
| |||
| |||
| Ben satıcı ve söyledim am belgeler, bu kurtarma diski pencerelerin tam sürümünü içerir bu onaylar. Onları tekrar olsa kontrol eder. |
|
| |||
| |||
| sadece disk keşfetmek ve ne var bakın |
|
| |||
| |||
| MeSH yeniden şey diğer disk daha yeniden yüklemek için gerekli doğruladı. Sabit disk kurtarma bölümü yok erişimi gereklidir. Bu bir yükleme disktir. Zaten bildiğim kadarıyla gibi, gerekli dosyaları açık olan benim yüklemek için kullanılan am tam perakende OEM diskinizdeki dosyaları gibi görünmüyor bu althoug var görünüyor görebilirsiniz diskteki bir göz almıştı. |
|
| |||
| |||
| Kurtarma Diskler genellikle PIA ..... olabilir bu disk bir kopyasını yapmaya değer olabilir sadece optik sürücü okuma sorunları sahip durumda. Ayrıca, disk bozuk oldu / okunamıyor, bu bir kopyasını yaparken gösterir. |
|
| |||
| |||
| PIA ....? |
|
| |||
| |||
| Ağrı AR $ E |
|
| |||
| |||
| Bunu tekrar söyleyebiliriz. Benim ilk PC Mesh gelip hafta içinde ben ro, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi vardı. Ben kurtarma diski didn't work çalıştım ve onlara, makinenin dönüş önerilen İlk kez. Ben rahatsız didn't ve pencerelerin kendi kopyasını aldım. MeSH acıklı oldu. 8 yıl sonra, arkadaş bir Mesh adet alıyor. Kurtarma diski çalışmıyor! Hayatta bazı şeyleri değiştirmek asla. |
|
| |||
| |||
| Bu nedenle MeSH kurulum CD değildir 7 aynı sonucu yüklemek kazanın. Could olsun donanım ilgili. Belki o eski klavye yolunda ....? almak Bir şey komik klavye göstergesi yanar ile oluyor. Sadece bu bile makine iki ışık kapalı fark kalacak. Daha önce görmedim birşey. Diğer klavye ve eğer herhangi bir yerde bana olur görmek için kablolu fare fişi gidiyorum. Tamamen yanlış ağaca havlıyor muyum ...? |
![]() |
|
| Bookmarks |