менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Проблема Установка Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 червня 2009, 10:10
Член групи

Have друзі ПК виправити. Жорсткий диск, схоже, пішов догори черевом. Не можете прочитати в повному обсязі, натиснувши т.д.
У Вас є новий жорсткий диск і намагається встановити Vista з компакт-диск відновлення MESH дає непарний результат.

Встановити йде добре до перезавантаження. BIOS надає можливість "ESC для завантаження", але зробити це просто бере мене навколо знову з попереднім встановленням Vista переноситься, щоб до наступної установки.

Натискання ESC для завантаження DOS дає іншу команду натиснути будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска. Це спонукає іншу перевстановлення. Намагаючись anythign інші просто призводить диска DOS читати помилка.

Я не досвідчених у перевстановлення операційних систем. Я спробував повернутися settign BIOS для завантаження з жорсткого диска як MESH повідомити, що диск не є необхідним для решти процес установки.

Той же результат.

Новий жорсткий диск розділений на ГХ первинного активного розділу для системи, а решта (400GB або близько того) логічних розділів для передачі даних.

Я за відповідною сітці форумі, але це болісно повільним посад не можуть бути прочитані, поки модератор не дозволила їм, і вони не придумати багато.

До речі є тільки 1GB RAM так що це не "Vista не встановлюється з 2 ГБ оперативної пам'яті або більше 'питання.
Чи можна дати мені покажчики? Я шукав в Мережі, але не знайшли багато, а може бути, я шукаю не те.
Old 30 червня 2009, 14:18
Донор групи

Ви впевнені, що відновлення диска у вас є, фактично comtains Windows? ..... Багато диски відновлення просто містити утиліта для доступу і відновлення з прихованого розділу на жорсткому диску, який містить оригінальний образ операційної системи, на заводі установки.

У цьому випадку ваше відновлення Doisk нічого доброго не більше ......... Вам знадобиться диск установки Windows тому, що ваш новий диск не буде мати прихований розділ.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 червня 2009, 14:36
Член групи

Мені сказали, продавцем і документації, що підтверджує це, що відновлення диск містить повну версію Windows. Я перевірю з ним знову, хоча.
Old 1 липня 2009, 00:59
Донор групи

просто вивчити диск і подивитися, що на ньому
Old 1 липня 2009, 14:25
Член групи

MESH знову підтвердили, що нічого ще потрібно перевстановити, ніж інший диск. Не потрібно доступ до відновлення розділів жорсткого диска. Це автономний інсталяційний диск.

Вже розглянули на диску і, наскільки я бачу, він виглядає як воно має необхідні файли althoug вона явно не виглядає як файли на диску повної роздрібної OEM яких це те, що я звик до установки с.
Old 1 липня 2009, 14:35
Донор групи

Відновлення дисків часто можна ..... PIA це може бути варто зробити копію диска, про всяк випадок оптичного диску, прочитавши проблем. Також, якщо диск пошкоджено / нечитабельним, це покаже, коли робите копію.
Old 1 липня 2009, 14:38
Член групи

PIA ....?
Old 1 липня 2009, 14:39
Донор групи

Болі в АР $ E
Old 1 липня 2009, 15:11
Член групи

Можна сказати, що знову. Мій перший комп'ютер прийшов із сітки і протягом тижня я RO перевстановлення операційної системи. Перший раз я спробував, відновлення диска не працюють, і вони запропонували мені повернути машину до них. Я не став і купив свою власну копію Windows. MESH було шкода.

8 років потому, інший купує Mesh шт. Відновлення диска не працює!

Деякі речі в житті ніколи не міняються.
Old 2 липня 2009, 13:22
Член групи

Win 7 Встановити ж результат, так що це не сітка інсталяційний компакт-диска. Чи може бути пов'язана з роботою устаткування.

Може бути, стара клавіатура заважає ....? Щось смішне відбувається з вогнями клавіатурі індикатор. Просто зауважив, що навіть з машини вимкнені дві фари залишаються. Что-то я не бачив. Іду підключити інші мої клавіатури і провідний миші, щоб побачити якщо що змушує мене в будь-якому місці.

Am гавкати зовсім не за адресою ...?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.