![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Have друзі ПК виправити. Жорсткий диск, схоже, пішов догори черевом. Не можете прочитати в повному обсязі, натиснувши т.д. У Вас є новий жорсткий диск і намагається встановити Vista з компакт-диск відновлення MESH дає непарний результат. Встановити йде добре до перезавантаження. BIOS надає можливість "ESC для завантаження", але зробити це просто бере мене навколо знову з попереднім встановленням Vista переноситься, щоб до наступної установки. Натискання ESC для завантаження DOS дає іншу команду натиснути будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска. Це спонукає іншу перевстановлення. Намагаючись anythign інші просто призводить диска DOS читати помилка. Я не досвідчених у перевстановлення операційних систем. Я спробував повернутися settign BIOS для завантаження з жорсткого диска як MESH повідомити, що диск не є необхідним для решти процес установки. Той же результат. Новий жорсткий диск розділений на ГХ первинного активного розділу для системи, а решта (400GB або близько того) логічних розділів для передачі даних. Я за відповідною сітці форумі, але це болісно повільним посад не можуть бути прочитані, поки модератор не дозволила їм, і вони не придумати багато. До речі є тільки 1GB RAM так що це не "Vista не встановлюється з 2 ГБ оперативної пам'яті або більше 'питання. Чи можна дати мені покажчики? Я шукав в Мережі, але не знайшли багато, а може бути, я шукаю не те. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви впевнені, що відновлення диска у вас є, фактично comtains Windows? ..... Багато диски відновлення просто містити утиліта для доступу і відновлення з прихованого розділу на жорсткому диску, який містить оригінальний образ операційної системи, на заводі установки.
| |||
| |||
| Мені сказали, продавцем і документації, що підтверджує це, що відновлення диск містить повну версію Windows. Я перевірю з ним знову, хоча. |
|
| |||
| |||
| просто вивчити диск і подивитися, що на ньому |
|
| |||
| |||
| MESH знову підтвердили, що нічого ще потрібно перевстановити, ніж інший диск. Не потрібно доступ до відновлення розділів жорсткого диска. Це автономний інсталяційний диск. Вже розглянули на диску і, наскільки я бачу, він виглядає як воно має необхідні файли althoug вона явно не виглядає як файли на диску повної роздрібної OEM яких це те, що я звик до установки с. |
|
| |||
| |||
| Відновлення дисків часто можна ..... PIA це може бути варто зробити копію диска, про всяк випадок оптичного диску, прочитавши проблем. Також, якщо диск пошкоджено / нечитабельним, це покаже, коли робите копію. |
|
| |||
| |||
| PIA ....? |
|
| |||
| |||
| Болі в АР $ E |
|
| |||
| |||
| Можна сказати, що знову. Мій перший комп'ютер прийшов із сітки і протягом тижня я RO перевстановлення операційної системи. Перший раз я спробував, відновлення диска не працюють, і вони запропонували мені повернути машину до них. Я не став і купив свою власну копію Windows. MESH було шкода. 8 років потому, інший купує Mesh шт. Відновлення диска не працює! Деякі речі в житті ніколи не міняються. |
|
| |||
| |||
| Win 7 Встановити ж результат, так що це не сітка інсталяційний компакт-диска. Чи може бути пов'язана з роботою устаткування. Може бути, стара клавіатура заважає ....? Щось смішне відбувається з вогнями клавіатурі індикатор. Просто зауважив, що навіть з машини вимкнені дві фари залишаються. Что-то я не бачив. Іду підключити інші мої клавіатури і провідний миші, щоб побачити якщо що змушує мене в будь-якому місці. Am гавкати зовсім не за адресою ...? |