![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Ο υπολογιστής μου αυτή τη στιγμή έχει ρυθμιστεί με εξαίρεση το MB μου SATA (Western Digital) σκληρό δίσκο σε IDE mode. Η αλλαγή των ρυθμίσεων του BIOS σε SATA δίσκο, δεν θα επιτρέψει να εκκίνησης των Windows XP. Μου είπαν ότι πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP. Εάν ναι, τι πρέπει να κάνω ακριβώς, και θα είμαι lossing μου υπάρχοντα προγράμματα;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε ένα αντίγραφο νήμα.
Αλλά για να σας απαντήσει ερώτηση πιστεύω που χρειάζεται να κάνετε μια νέα εγκατάσταση, ναι, θα χάσετε τα πάντα αν δεν εφεδρική. Μπορείτε να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας χρήστη αρχεία όπως mp3, έγγρ λέξη και φωτογραφίες, δεν λογισμικού / προγραμμάτων. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Windows δεν αναγνωρίζει σκληρό δίσκο | gregncarletta | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 23η Μαΐου 2009 12:00 |
| Windows DVD Maker να καίνε Hard Drive; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 2 | 16 Μαρ 2009 05:12 |
| Windows ME, το εξωτερικό σκληρό δίσκο; | helpme2008 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 11 | 2η Νοεμβρίου 2008 18:45 |
| Επανεκκίνηση των Windows | seekin12 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 3η Μαρ 2008 10:45 |
| Η προσπάθεια για την επιδιόρθωση των Windows XP σε έναν SATA σκληρό δίσκο. Please Help! | oxygengiver200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Ιαν 2008 17:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |