![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Moj računalo je trenutno konfiguriran s izuzetkom MB moj SATA (Western Digital) hard disk na IDE modu. Promjena postavke BIOS-u SATA disk neće dopustiti Windows XP u bootup. Ive 'bio je rekao da mi je potrebno da biste ponovo instalirali sustav Windows XP. Ako je tako, što trebam učiniti točno, a ja ću biti lossing svoj postojeći programi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema potrebe za pokretanje duplicirane nit.
Ali to pitanje odgovor ti vjerujem morate napraviti svježu instalaciju, da, izgubit ćete sve ako ne backup. Možete samo rezervnu korisnik kreirana datoteka kao što su MP3, doc riječi i slike, a ne softver / programima. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows ne prepoznaju hard disk | gregncarletta | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 23. svibanj 2009 12:00 |
| Windows DVD Maker spali na Hard Drive? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedija i kodeci | 2 | 16. ožujak 2009 05:12 |
| Windows ME, vanjski hard disk? | helpme2008 | Drives & Izmjenjivi mediji | 11 | 2. studeni 2008 18:45 |
| Ponovno podizanje sustava Windows | seekin12 | General Hardware Chat | 2 | 3. ožujak 2008 10:45 |
| Pokušavajući popraviti sustav Windows XP na SATA hard-disk. Please help! | oxygengiver200 | Windows Operating Systems | 1 | 2. siječanj 2008 17:56 |
| Thread Tools | |
| |