![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Аз имам този проблем с един доста стар компютър (IBM Netvista 6578), в това, когато се опитвам да преинсталирате Windows XP, свикнал съм да го стартирате от компактдиск. Кои да намеря доста странно, тъй като тази инсталирали XP на компютъра, преди да . В BIOS е много ограничен в обувка ред, което е било "опитайте локални дискове първи" или "Опитай локални дискове после мрежа". Някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Може да е в състояние да зареждане от флопи, след което стартирайте инсталационната XP върху компактдиска.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Работата е там флопидисковото устройство е borked. Има ли някакви други опции? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали CD Определено работи? ... опитвали ли сте го на друга клетка?
| |||
| |||
| Не е действително нужда към обувка от CD да инсталирате. Точно копие на CD всички съдържания (включително скритите файлове) върху вашия твърд диск и стартирайте инсталатора. Това няма да ви позволи да преформатирате все пак. Друга възможност, купете ново флопи диск, те са много евтини и лесно да се поберат. Просто премахнете 2 съединители от съществуващите едно и ги поставете в новия със случая отворен и ти дори не е необходимо да се поберат го!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Компактдискът Определено работи, защото аз имам използван преди това на същия компютър. Много странно, че нещо трябва да се объркат в няколко месеца. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Е вярно, че Windows Vista не е в състояние към двойствен обувка с операционна система ... | ComputerRepairStpete | Windows операционни системи | 1 | 5-ти октомври 2009 година 07:54 |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон | hbees888 | Windows операционни системи | 1 | 25 май 2009 г. 23:01 |
| Неспособен към обувка Sabayon Linux 4 операционна система DVD | phil66 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 3 Март 2009 18:40 |
| Лаптоп - невъзможност за достъп до CDROM на обувка | Notebook64 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 17 ноември 2007 04:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |