![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem. Mám problém s poměrně staré PC (IBM Netvista 6578), ve které, když se snažím přeinstalovat Windows XP, je zvyklý boot z CD. Která i najít spíše divné, protože ove XP nainstalované v počítači před . BIOS je velmi omezená v zavádení cílem, který je buď "vyzkoušet místní jednotky první" nebo "vyzkoušet místní jednotky pak síť". Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Můžete být schopen zavést systém z diskety a pak spustit instalátor XP na CD.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Věc je disketová jednotka je borked. Existují nějaké jiné možnosti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD je určitě funguje? ... Zkoušeli jste to na jiném box?
| |||
| |||
| Nemáte skutečně potřeba zavést systém z disku CD-ROM k instalaci. Stačí zkopírovat obsah všech CD (včetně skrytých souborů) na vašem HDD a spustit instalátor. To nedovolím, abyste přeformátujete ačkoli. Případně zakoupit novou disketovou mechaniku, které jsou velmi levné a snadné uložení. Stačí odstranit 2 konektory ze stávajícího a zasunout do nového se v případě otevřené a není ani potřeba, aby se vešly to!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| CD určitě funguje, protože jsem ji užili, než na stejném PC. Velmi podivné, že by se něco pokazí za pár měsíců. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je pravda, že Windows Vista je Nelze Dvojnásobný Bota s operačním systémem ... | ComputerRepairStpete | Operační systémy Windows | 1 | 5.října 2009 07:54 |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat | hbees888 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 23:01 |
| Nelze Zavádecí Sabayon Linux 4 Operační systém DVD | phil66 | Linux & Alternativní OS | 4 | 3. března 2009 18:40 |
| Laptop - nelze přístup na boot cdrom | Notebook64 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. listopadu 2007 04:12 |
| Thread Nástroje | |
| |