μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αδύνατη η εκκίνηση από CD

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 03:41
Μέλος Ομάδα

Hi all.

Έχω αυτό το πρόβλημα με ένα αρκετά παλιό υπολογιστή (IBM Netvista 6578), στο ότι, όταν προσπαθώ να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP, που συνηθίζει να εκκινήσετε από το CD. Την οποία θεωρώ κάπως περίεργο, δεδομένου ότι Ove XP εγκατεστημένη στον υπολογιστή πριν . Το BIOS είναι πολύ περιορισμένη σε σειρά εκκίνησης, οι οποίες είναι είτε "δοκιμάσετε τοπικές μονάδες δίσκου πρώτη" ή "στη συνέχεια, δοκιμάστε τις τοπικές μονάδες δίσκων δικτύου".

Οποιαδήποτε ιδέα;
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 04:21
Ομάδα Δωρητών

Ενδέχεται να μπορείτε να εκκινήσετε από μια δισκέττα, στη συνέχεια, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης XP στο CD.

Old 29 Ιαν 2008, 14:04
Μέλος Ομάδα

Πράγμα είναι η μονάδα δισκέτας είναι borked. Υπάρχουν άλλες επιλογές;
Old 29 Ιαν 2008, 15:52
Ομάδα Δωρητών

Είναι το CD σίγουρα εργασίας; ... έχετε δοκιμάσει σε άλλη θέση;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 04:20
Ομάδα Δωρητών

Δεν πρέπει πράγματι να εκκινήσετε από το CD εγκατάστασης. Απλά αντιγράψτε το περιεχόμενο όλων των CD (συμπεριλαμβανομένων των κρυφών αρχείων) σε HDD σας και να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Αυτό δεν θα σας επιτρέψει να επαναμορφοποιήσει όμως.

Εναλλακτικά, αγοράζουν ένα νέο οδηγό δισκέτας, είναι πολύ φθηνό και εύκολο να ταιριάζει. Μόλις 2 υποδοχές αφαίρεση από το ήδη υπάρχον και τοποθετήστε τα στη νέα με την έναρξη και δεν χρειάζεται καν να χωράει το!

Old 30 Ιαν 2008, 08:06
Μέλος Ομάδα

Το CD σίγουρα λειτουργεί γιατί είπα πριν για το ίδιο pc. Πολύ περίεργο το ότι κάτι θα πρέπει να πάνε στραβά σε ένα-δύο μήνες.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.