![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Imam ovaj problem s prilično stara PC (IBM Netvista 6578), u tom prilikom tryin da biste ponovo instalirali Windows XP, Internet navika čizma iz CD-a. Što sam pronaći prilično čudno jer ove XP instaliran na računalu prije . BIOS je vrlo ograničene u boot redoslijedom, što je bilo "probati lokalne diskove prve" ili "lokalni diskovi zatim pokušajte mreže". Bilo koji ideja? |
|
| |||
| |||
| Vi svibanj biti u mogućnosti to čizma from disketu, a zatim pokrenite instalacijski XP na CD-u.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Stvar je floppy pogon borked. Ima li kakvih drugih mogućnosti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD se definitivno radi? ... da li ste pokušali na drugoj kutiji?
| |||
| |||
| Vi ne stvarno potreba to čizma from CD za instalaciju. Jednostavno kopirajte sav sadržaj CD-a (uključujući i skrivenih datoteka) na vaš HDD i pokrenite instalacijski program. To će Vam omogućiti da ne reformatizovati ipak. Ili, kupite novu floppy drive, oni su vrlo jeftini i lako se uklapaju. Dovoljno je maknuti 2 konektora s jedne i postojeće dodatke ih u novi slučaj s otvorenim i ti uopće ne treba da stane ga!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| CD definitivno funkcionira jer sam ga prije nego što se na istom računalu. Vrlo čudno da je nešto krivo treba ići u nekoliko mjeseci. |