![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all. Van ez a probléma inkább a régi PC (IBM Netvista 6578), az, hogy amikor próbálok, hogy újra a Windows XP, a szokás boot CD. Melyik találom furcsa, mert ove XP telepítése előtt a számítógépen . A BIOS nagyon korlátozott indítás érdekében, amely vagy "próbálja a helyi meghajtók első" vagy "próbálja a helyi meghajtókat, majd a hálózat." Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy a boot flopiról, majd futtatni az XP telepítő CD.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ami viszont a floppy meghajtó borked. Vannak-e más lehetőségek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a CD határozottan működik? ... Ön próbáltam másik doboz?
| |||
| |||
| Éppen nem kell indítani a CD-t telepíteni. Csak másolja az összes CD tartalmát (beleértve a rejtett fájlok) a HDD-ra, és futtassa a telepítőt. Ez nem engedi meg, hogy újra van. Alternatívaként, vesz egy új floppy meghajtó, hogy nagyon olcsó és egyszerű, hogy illeszkedjen. Csak eltávolítás 2 csatlakozók a jelenlegi egy-és dugó azokat az új és a nyitott, és nem is kell, hogy illeszkedjen meg!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| A CD határozottan működik, mert már használta, mielőtt az adott számítógépre. Nagyon furcsa, hogy valami baj kell pár hónapot. |