![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם. יש לי בעיה עם זה די הישן למחשב (IBM Netvista 6578), שכן כאשר מנסה להתקין מחדש את Windows XP, היא הרגל אתחול מתקליטור. אני מעדיף למצוא איזה מוזר מאז ove XP המותקנת במחשב לפני . ה-BIOS הוא מאוד מוגבל סדר האתחול, שהוא גם "כוננים מקומיים לנסות תחילה" או "נסה כוננים אז הרשת המקומית". יש לך רעיונות? |
|
| |||
| |||
| ייתכן שתוכל מתוך דיסקט האתחול, לאחר מכן הפעל את תוכנית ההתקנה של XP על תקליטור.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| העניין הוא על כונן תקליטונים הוא borked. האם יש אפשרויות אחרות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם את תקליטור בהחלט עובד? ... האם ניסית את זה על תיבה אחרת?
| |||
| |||
| אתה לא באמת צריך אתחול מתקליטור ההתקנה. כל שעליך לעשות הוא להעתיק את כל תוכן התקליטור (כולל קבצים מוסתרים) על גבי HDD שלך ולהפעיל את ההתקנה. זה לא תאפשר לך לאתחל מחדש למרות. לחלופין, לקנות חדש כונן תקליטונים, הם מאוד זול וקל להתאים. רק להסיר מן 2 connectors קיים ו תקע אותם לתוך חדש עם התיק פתוח, ואתה אפילו לא צריך להתאים את זה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| התקליטור בהחלט עובד, כי אני השתמשתי בה לפני על אותו מחשב. משהו מאוד מוזר, כי צריך להשתבש בעוד כמה חודשים. |