![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems. Turiu problema su gana seną kompiuterį (IBM NetVista 6578), nes kai mėginu įdiegti "Windows XP", tai wont boot from CD. Kuris rasti gana keista, nes ove įdiegta XP kompiuteryje prieš . BIOS yra labai ribotas įkrovos tvarką, kuri yra arba "pabandyti vietinius diskus pirmasis" arba "pabandyti vietinius diskus, tada" Tinklo ". Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Jūs galite paleisti iš diskelio, tada paleisti XP įdiegti kompaktiniame diske.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Dalykas yra diskelių įrenginį borked. Ar yra kitų pasirinkimo variantų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar CD tikrai veikia? ... Jūs bandė jį į kitą laukelį?
| |||
| |||
| Jūs neturite iš tikrųjų reikia krautis iš CD įdiegti. Tiesiog nukopijuokite visą CD turinį (įskaitant ir paslėptus failus) į savo HDD ir paleisti diegimo. Tai neleis jums performatuoti nors. Arba pirkti naują diskelį, jie yra labai pigūs ir lengvai pritaikyti. Tiesiog išimti 2 jungtys iš esamų vieną ir prijungti juos į naują su atviru ir jums netgi nereikia, kad tilptų it!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| CD tikrai veikia, nes aš jį naudojo iki to paties kompiuterio. Labai keista, kad kažkas turėtų eiti blogo pora mėnesių. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar tiesa, kad Windows Vista negali Dual Boot operacinės sistemos ... | ComputerRepairStpete | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 spalis 2009 07:54 |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti | hbees888 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 25, 2009 23:01 |
| Nepavyko įkelti Sabayon Linux 4 Operacinė sistema DVD | phil66 | Linux & Alternative OS | 4 | 3 kovas 2009 18:40 |
| Laptop - nepavyko gauti cdrom dėl batų | Notebook64 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 17, 2007 04:12 |
| Temos įrankiai | |
| |