![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. Man ir šī problēma, drīzāk veco PC (IBM NetVista 6.578), jo ka tad, kad tryin pārinstalēt Windows XP, tas paradis boot no CD. Kas i atrast diezgan dīvaini, jo ove instalēta XP uz datora pirms . Bios ir ļoti ierobežots boot secībā, kas ir vai nu "izmēģināt vietējo diskus pirmais" vai "izmēģināt vietējo diskus tad tīkls". Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Jūs varat ielādēt no disketes, tad palaist XP instal uz CD.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Lieta ir floppy disks ir borked. Vai ir kādi citi risinājumi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai CD noteikti darbojas? ... Vai esat mēģinājuši to citā kastē?
| |||
| |||
| Jums nav faktiski vajadzīgs, lai boot no CD instalēt. Tikai kopētu visu CD saturu (ieskaitot slēptos failus) uz jūsu HDD un palaist installer. Šī neļaus jums pārformatēt though. Alternatīvi, iegādāties jaunu floppy drive, tie ir ļoti lēti un viegli fit. Just noņemt 2 connectors no esošo un pievienojiet tos jaunos noteikumus salīdzinātu ar lietu atklāti un jums pat nav vajadzīga, lai atbilstu to!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| CD noteikti darbi, jo man ir lietojuši pirms no paša pc. Ļoti dīvaini, ka kaut ko vajadzētu iet nepareizi pāris mēnešiem. |