![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým. Mám problém s pomerne staré PC (IBM NetVista 6578), v ktorej, keď sa snažím preinštalovať Windows XP, je zvyknutý boot z CD. Ktoré i nájsť skôr divné, pretože ove XP nainštalované v počítači pred . BIOS je veľmi obmedzená v zavádzanie cieľom, ktorý je buď "vyskúšať miestne jednotky prvej" alebo "vyskúšať miestne jednotky potom sieť". Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Môžete byť schopný zaviesť systém z diskety a potom spustiť inštalátor XP na CD.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Vec je disketová jednotka je borked. Existujú nejaké iné možnosti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD je určite funguje? ... Skúšali ste to na inom box?
| |||
| |||
| Nemáte skutočne potreba zaviesť systém z disku CD-ROM na inštaláciu. Stačí skopírovať obsah všetkých CD (vrátane skrytých súborov) na vašom HDD a spustiť inštalátor. To nedovolím, aby ste přeformátujete hoci. Prípadne zakúpiť novú disketovú mechaniku, ktoré sú veľmi lacné a jednoduché uloženie. Stačí odstrániť 2 konektory zo súčasného a zasunúť do nového sa v prípade otvorenej a ani nie je potreba, aby sa vošli to!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| CD určite funguje, pretože som ju užili, ako na rovnakom PC. Veľmi divné, že by sa niečo pokazí za pár mesiacov. |