мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Немоћан за чизма из ЦД-а

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Мар 2008, 03:41
Мембер Гроуп

Default Немоћан за чизма из ЦД-а

Поздрав свима.

Имам овај проблем са прилично стара ПЦ (ИБМ Нетвиста 6578), у том приликом трыин да бисте поново инсталирали Уиндоус КСП, то навика чизма из ЦД-а. Шта сам пронаћи прилично чудно јер ове КСП инсталиран на рачунару пре . БИОС је врло ограничене у боот редоследом, што је било "пробати локалне дискове прве" или "локални дискови затим покушајте мреже".

Било који идеја?
Old 29. Мар 2008, 04:21
Донаторска Група

Ви мај бити у могућности за чизма фром дискете, а затим покрените инсталациони КСП на ЦД-у.

Old 29 јан 2008, 14:04
Мембер Гроуп

Ствар је флоппы погон боркед. Има ли каквих других могућности?
Old 29 јан 2008, 15:52
Донаторска Група

ЦД се дефинитивно ради? ... да ли сте покушали на другој кутији?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 30. Мар 2008, 04:20
Донаторска Група

Ви не стварно потреба за чизма из један ЦД за инсталацију. Једноставно копирајте сав садржај ЦД-а (укључујући и скривених датотека) на ваш ХДД и покрените инсталациони програм. То ће вам омогућити да не реформатизовати ипак.

Или, купите нову флоппы дриве, они су врло јефтини и лако се уклапају. Довољно је удаљен 2 конектора са једне и постојеће додатке их у нови случај са отвореним и ти уопште не треба да стане га!

Old 30 јан 2008, 08:06
Мембер Гроуп

ЦД дефинитивно функционише јер сам га пре него што се на истом рачунару. Врло чудно да је нешто криво треба да иде у неколико месеци.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли је истина да је оперативни систем Уиндоус Виста није могуће дуал боот са оперативним системом ... ЦомпутерРепаирСтпете Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 5. Окт 2009 07:54
Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот еланорбретон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Окт 2009 15:10
Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате хбеес888 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 мај 2009 23:01
Немогуће Сабаыон Боот Линукс оперативног система ДВД 4 пхил66 Линукс ОС и алтернативна 4 3 март 2009 18:40
Лаптоп - немоћан за приступ на боот цдром Нотебоок64 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 17 новембар 2007 04:12
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц