![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Имам овај проблем са прилично стара ПЦ (ИБМ Нетвиста 6578), у том приликом трыин да бисте поново инсталирали Уиндоус КСП, то навика чизма из ЦД-а. Шта сам пронаћи прилично чудно јер ове КСП инсталиран на рачунару пре . БИОС је врло ограничене у боот редоследом, што је било "пробати локалне дискове прве" или "локални дискови затим покушајте мреже". Било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Ви мај бити у могућности за чизма фром дискете, а затим покрените инсталациони КСП на ЦД-у.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ствар је флоппы погон боркед. Има ли каквих других могућности? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦД се дефинитивно ради? ... да ли сте покушали на другој кутији?
| |||
| |||
| Ви не стварно потреба за чизма из један ЦД за инсталацију. Једноставно копирајте сав садржај ЦД-а (укључујући и скривених датотека) на ваш ХДД и покрените инсталациони програм. То ће вам омогућити да не реформатизовати ипак. Или, купите нову флоппы дриве, они су врло јефтини и лако се уклапају. Довољно је удаљен 2 конектора са једне и постојеће додатке их у нови случај са отвореним и ти уопште не треба да стане га!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| ЦД дефинитивно функционише јер сам га пре него што се на истом рачунару. Врло чудно да је нешто криво треба да иде у неколико месеци. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Да ли је истина да је оперативни систем Уиндоус Виста није могуће дуал боот са оперативним системом ... | ЦомпутерРепаирСтпете | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 5. Окт 2009 07:54 |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате | хбеес888 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 мај 2009 23:01 |
| Немогуће Сабаыон Боот Линукс оперативног система ДВД 4 | пхил66 | Линукс ОС и алтернативна | 4 | 3 март 2009 18:40 |
| Лаптоп - немоћан за приступ на боот цдром | Нотебоок64 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 17 новембар 2007 04:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |