менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Не вдається завантажитися з компакт-диска

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 січня 2008, 03:41
Член групи

Default Не вдається завантажитися з компакт-диска

Привіт усім.

Я з цією проблемою, а старий комп'ютер (IBM NetVista 6578), в тому, коли зробиш, щоб перевстановити Windows XP, це звичай завантаження з компакт-диска. Який я знаходжу дуже дивним, оскільки Ове XP встановлена на комп'ютері перед . BIOS є досить обмеженим в порядок завантаження, що або "нічого локальних дисках перші" або "спробуйте локальні диски потім" Мережа ".

Будь-які ідеї?
Old 29 січня 2008, 04:21
Донор групи

Ви зможете завантажитися з дискети і запустіть програму установки XP на компакт-диску.

Old 29 січня 2008, 14:04
Член групи

Є borked Річ дисковод. Чи існують інші варіанти?
Old 29 січня 2008, 15:52
Донор групи

Є CD визначено працює? ... ви пробували його на інший ящик?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 30 січня 2008, 04:20
Донор групи

Ви фактично не буде потрібно завантажитися з компакт-диска для встановлення. Просто необхідно скопіювати весь вміст компакт-диск (у тому числі приховані файли) на ваш жорсткий диск і запустіть програму установки. Це не дозволить вам переформатувати Хоча.

Крім того, купити новий дисковод, вони дуже дешеві та прості у Fit. Просто видаліть 2 роз'єму від існуючої і включіть їх у нову справу з відкритими, і Ви навіть не потрібно, щоб умістити його!

Old 30 січня 2008, 08:06
Член групи

CD визначено працює, тому що я її використання на одному комп'ютері. Дуже дивно, що щось має піти не так протягом кількох місяців.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вірно чи, що Windows Vista не зможе зробити подвійну завантаження з операційною системою ... ComputerRepairStpete Операційні системи Windows 1 5 жовтня 2009 07:54
Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується elanorbreton Операційні системи Windows 3 2 жовтня 2009 15:10
Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити hbees888 Операційні системи Windows 1 25 травня 2009 23:01
Труднощі із завантаженням Sabayon Linux 4 Операційна система DVD phil66 Linux & альтернативних ОС 4 3 березня 2009 18:40
Ноутбук - не мають доступу до CDROM при завантаженні Notebook64 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 17 листопада 2007 04:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.