![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я з цією проблемою, а старий комп'ютер (IBM NetVista 6578), в тому, коли зробиш, щоб перевстановити Windows XP, це звичай завантаження з компакт-диска. Який я знаходжу дуже дивним, оскільки Ове XP встановлена на комп'ютері перед . BIOS є досить обмеженим в порядок завантаження, що або "нічого локальних дисках перші" або "спробуйте локальні диски потім" Мережа ". Будь-які ідеї? |
|
| |||
| |||
| Ви зможете завантажитися з дискети і запустіть програму установки XP на компакт-диску.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Є borked Річ дисковод. Чи існують інші варіанти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є CD визначено працює? ... ви пробували його на інший ящик?
| |||
| |||
| Ви фактично не буде потрібно завантажитися з компакт-диска для встановлення. Просто необхідно скопіювати весь вміст компакт-диск (у тому числі приховані файли) на ваш жорсткий диск і запустіть програму установки. Це не дозволить вам переформатувати Хоча. Крім того, купити новий дисковод, вони дуже дешеві та прості у Fit. Просто видаліть 2 роз'єму від існуючої і включіть їх у нову справу з відкритими, і Ви навіть не потрібно, щоб умістити його!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| CD визначено працює, тому що я її використання на одному комп'ютері. Дуже дивно, що щось має піти не так протягом кількох місяців. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вірно чи, що Windows Vista не зможе зробити подвійну завантаження з операційною системою ... | ComputerRepairStpete | Операційні системи Windows | 1 | 5 жовтня 2009 07:54 |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити | hbees888 | Операційні системи Windows | 1 | 25 травня 2009 23:01 |
| Труднощі із завантаженням Sabayon Linux 4 Операційна система DVD | phil66 | Linux & альтернативних ОС | 4 | 3 березня 2009 18:40 |
| Ноутбук - не мають доступу до CDROM при завантаженні | Notebook64 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 17 листопада 2007 04:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |