![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ние форматира твърдия диск и reinstalled Windows XP и се активира, което беше добре. Но сега сме рестартирали компютъра на разделителна способност на екрана и цвета настройките са много ниски 640 х 40px реклама 4bi цвят съответно. Аз съм в състояние да ги промени, така аз се чудех как мога да обикалям това? Всяко Помощ ще бъде много оценявам
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преинсталирайте вашата графична карта шофьори.
| |||
| |||
| Разбира duh чрез Device Manager?
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Изтегли ги директно от сайта произвежда тогава тичам си инсталирате програмата. |
|
| |||
| |||
| Направих графика един часа през Device Manager обаче мултимедийни аудио контролер не може да инсталира и не съм сигурен къде да свалите от.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Трябва да се намери на марката и модела. Първо, ако се установи, че е на дънната платка или самостоятелни PCI карта. В опит да произвежда на място за нито звук карта или дънната платка. Ако не знаете какво правите и модел или е Еверест в нашата секция Файлове трябва да ви кажа. |
|
| |||
| |||
| От Device Manager му по силата на други устройства, както Мултимедия Аудио Контролери с удивителен знак до него, защото водачите не са инсталирани. Как мога да разбера марката и модела?
|
| |||
| |||
| Прочети ми пост изцяло. |
|
| |||
| |||
| За съжаление го тълкувам погрешно LOL
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Разделителна способност на екрана не е наред | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 10 | 28 Jan 2009 11:31 |
| Настройките на дисплея се промени след повторно зареждане | P5200 | Общи Софтуер Чат | 7 | 28 Окт 2008 19:57 |
| Разделителна способност на екрана | colinhouse | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 16:38 |
| Как да промените настройките на защитната стена? | brglightning | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 1-во април 2007 01:45 |
| 1440 x 900 резолюция | vanbobble | Графика на карти & Монитори | 3 | 6 Feb 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |