![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| My naformátovaný pevný disk a přeinstalovat Windows XP a aktivní, která byla v pohodě. Avšak nyní jsme restartování PC rozlišení obrazovky a barevné nastavení jsou opravdu nízké 640 x 40px ad 4bi barvy resp. Jsem schopen změnit tak jsem byl zvědav, jak můžu dostat toto kolo? Pomoci by bylo velmi oceňovány
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přeinstalovat ovladače grafické karty.
| |||
| |||
| Samozřejmě Ne přes správce zařízení?
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |
|
| |||
| |||
| Stáhnout přímo z internetových stránek výrobce pak spustit jejich instalaci programu. |
|
| |||
| |||
| I to je jeden grafiky přes správce zařízení však multimediální audio regulátor nemohl nainstalovat a já nejsem jistý, kde to stáhnout z.
__________________ Euro Mistrovství tip = & Torres Španělsko <- Sakra Měl jsem kladl na ně vsadit Značka chudobu Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se |
|
| |||
| |||
| Musíte najít značku a model. Nejprve zjistit, zda je na základní desce nebo samostatná PCI karta. V go-na stránkách vyrábí buď zvukové kartě nebo základní desce. Pokud nevíte, jakou značku a model buď Everest je v naší sekci ke stažení by měl říct. |
|
| |||
| |||
| Na jeho správce zařízení a další zařízení jako multimediální Audio Controller s vykřičníkem vedle ní, protože řidiči nejsou nainstalovány. Jak mohu zjistit, značku a model?
|
| |||
| |||
| Přečtěte si můj příspěvek úplně. |
|
| |||
| |||
| Je mi líto, že chybně číst lol
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozlišení obrazovky není v pořádku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. leden 2009 11:31 |
| Nastavení displeje změní po re-boot | P5200 | Obecné Software Chat | 7 | 28. říjen 2008 19:57 |
| Rozlišení obrazovky | colinhouse | Operační systémy Windows | 1 | 29. prosince 2007 16:38 |
| Jak změnit nastavení brány firewall? | brglightning | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 1. dubna 2007 01:45 |
| 1440 x 900 rozlišení | vanbobble | Graphics Cards & Monitory | 3 | 6. února 2007 12:49 |
| Thread Nástroje | |
| |