![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εμείς μορφοποιηθεί από τον σκληρό δίσκο και επανεγκατάσταση των Windows XP και να ενεργοποιηθεί η οποία θα ήταν μια χαρά. Όμως τώρα έχουμε την επανεκκίνηση του υπολογιστή η ανάλυση της οθόνης και του χρώματος των ρυθμίσεων είναι πολύ χαμηλό 640 x 40px ad 4bi χρώμα αντίστοιχα. Είμαι σε θέση να τις αλλάξει, ώστε Αναρωτιέμαι πώς μπορούν να παρακάμψουν αυτό; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλόδεκτα
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επανεγκαταστήστε σας κάρτα γραφικών οδηγούς.
| |||
| |||
| Φυσικά duh συσκευή μέσω του διαχειριστή;
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε τους απευθείας από την ιστοσελίδα κατασκευάζει στη συνέχεια εκτελέστε την εγκατάσταση του προγράμματος. |
|
| |||
| |||
| Έκανα τα γραφικά μία συσκευή μέσω του διευθυντή, ωστόσο, τα πολυμέσα ελεγκτή ήχου δεν θα μπορούσε να εγκαταστήσει και δεν είμαι σίγουρος πού να κατεβάσετε από την.
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να βρούμε τη μάρκα και το μοντέλο. Πρώτη καθορίσει εάν πρόκειται για τη μητρική πλακέτα ή μια μεμονωμένη κάρτα PCI. Το go-να κατασκευάζει το site ούτε για την κάρτα ήχου ή της μητρικής πλακέτας. Εάν δεν γνωρίζετε ποια μάρκα και μοντέλο, είτε είναι το Everest στο λήψεις τμήμα μας θα πρέπει να σας πω. |
|
| |||
| |||
| Με τη συσκευή του διαχειριστή της υπό Άλλες συσκευές όπως Multimedia Audio Controllers με ένα θαυμαστικό δίπλα του, διότι οι οδηγοί δεν έχουν εγκατασταθεί. Πώς μπορώ να μάθω την μάρκα και μοντέλο;
|
| |||
| |||
| Διαβάστε την πλήρη θέση μου. |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε εσφαλμενώς αυτό lol
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η ανάλυση οθόνης δεν είναι σωστό | ashaiba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 28 Ιαν 2009 11:31 |
| Εμφάνιση ρυθμίσεις αλλαγή μετά την επανεισαγωγή εκκίνησης | P5200 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 28 Οκτ 2008 19:57 |
| Η ανάλυση οθόνης | colinhouse | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 29 Δεκ. 2007 16:38 |
| Τρόπος αλλαγής Firewall Settings; | brglightning | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 1 Απρ 2007 01:45 |
| 1440 x 900 Ψήφισμα | vanbobble | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 6 Φεβ 2007 12:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |