![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi formázta a merevlemezt, és újratelepíteni a Windows XP és az aktivált, ami volt. Azonban most már a számítógép újraindult a képernyő felbontás és a szín beállítása nagyon alacsony 640 x 40px ad 4bi színű volt. Én nem tudja megváltoztatni azt, hogy azon gondolkoztam, hogyan tud kerek ez? Minden segítséget sokkal appreciated
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tegye vissza a grafikus kártya vezetők.
| |||
| |||
| Természetesen duh keresztül Eszközkezelő?
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| Töltse le őket közvetlenül a gyárt weboldalán telepítéséhez futtassa a programot. |
|
| |||
| |||
| Én a grafikus egyik keresztül Eszközkezelőben azonban a multimédiás audio vezérlő nem tudta telepíteni, és nem vagyok biztos benne, hogy hol letölteni.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| Meg kell találni a gyártmányt és modell. Először létre, ha az alaplap, vagy egy önálló PCI kártyát. A go-gyártja a helyszínen vagy a hang kártya vagy az alaplap. Ha nem tudod, milyen gyártmányú és típusú vagy az Everest is letöltések szakaszban kell mondani. |
|
| |||
| |||
| Az Eszközkezelőben az az Egyéb eszközök Multimédia Audió Controllers egy felkiáltó jel mellett, mert a járművezetők nem telepítette. Hogyan tudom megkeresni, a gyártmány és modell?
|
| |||
| |||
| Read my post teljesen. |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy rosszul olvas lol