![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנחנו פירמטת את הדיסק הקשיח ו-Windows XP מחדש והופעל זה שהיה בסדר. אולם כעת שמנו את המחשב מחדש את רזולוציית המסך ואת הגדרות צבע הם באמת נמוכה 640 x 40px המודעה 4bi צבע בהתאמה. אני לא יכול לשנות אותם אז תהיתי איך אני יכול לקבל סיבוב זה? כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקן מחדש את מנהלי ההתקן של כרטיס המסך.
| |||
| |||
| כמובן duh דרך מנהל ההתקנים?
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |
|
| |||
| |||
| להוריד אותם ישירות מתוך האתר מייצר לאחר מכן הפעל את התקנת התוכנית. |
|
| |||
| |||
| עשיתי את אחד גרפיקה באמצעות מנהל ההתקנים אולם מולטימדיה Audio Controller לא יכול להתקין ואני לא בטוח איפה ניתן להוריד מ.
__________________ יורו האצטדיון עצה = ספרד & Torres <- לעזאזל אני צריך להציב הימור עליהם הפוך את העוני להיסטוריה השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט |
|
| |||
| |||
| אתה צריך למצוא את דגם. ראשית קובעים אם הוא על לוח האם או כרטיס PCI לעמוד לבד. ה-Go מייצרת את האתר או את כרטיס הקול או לוח האם. אם אתה לא יודע איזה דגם או Everest היא שלנו הורדות סעיף צריך להגיד לך. |
|
| |||
| |||
| על מנהל ההתקנים תחת התקנים אחרים שלה כמו אודיו שפקדי מולטימדיה עם סימן קריאה ליד זה, כי הנהגים אינם מותקנים. כיצד אוכל לברר את דגם?
|
| |||
| |||
| קרא את ההודעה במלואה. |
|
| |||
| |||
| סליחה misread זה LOL
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רזולוציית המסך לא בסדר | ashaiba | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | -28 ינואר 2009 11:31 |
| שינוי הגדרות התצוגה לאחר אתחול מחדש | P5200 | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | -28 אוקטובר 2008 19:57 |
| רזולוציית מסך | colinhouse | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 29 דצמבר 2007 16:38 |
| כיצד לשנות את הגדרות חומת האש? | brglightning | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | ב -1 לאפריל 2007 01:45 |
| 1440 x 900 רזולוציה | vanbobble | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 6 פבואר 2007 12:49 |
| שרשרת כלים | |
| |